Hades Opublikowano 3 Czerwca 2015 Fragowicz Opublikowano 3 Czerwca 2015 Witam. Wiek: 18 Doświadczenie: 5 lat gry. Jestem ogarnięty. Poświęcam dużo czasu na csie i rozróżniam pro graczy od cziterów. Dlaczego ja: dlatego, że chce oczyszczać serwer z oszustów, by ja, jak i inni, mieli przyjemną grę. Dziękuje :)
Zasłużony Fragowicz Mr. Kropek Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Czerwca 2015 Nie jesteś ogarnięty, tyle powiem. Negatywnie Cię oceniam Pozdrawiam Wysłane z Sony Xperia Z2
SilaSpokoju Opublikowano 3 Czerwca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Czerwca 2015 Drogi graczu Twoje tzw. podanie zapewne nie będzie rozpatrzone z racji iż nie ten dział i wiele innych rzeczy.
Legendarny Fragowicz MrReaper Opublikowano 3 Czerwca 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Czerwca 2015 http://fragujemy.com/forum/158-cod-podanie-na-admina/
Legendarny Fragowicz MrReaper Opublikowano 3 Czerwca 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Czerwca 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi