Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick jakiego używasz: Shooya
Staż gry CS:GO: 404h
Staż gry na serwerze: Około 2 miesięcy
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: W CS:GO nie, aczkolwiek byłem adminem w innych grach.
Znajomość komend oraz funkcji admina: Na ten moment nieszczególnie mi na tym zależało aczkolwiek dla chcącego nic trudnego, kilka minut poświęcę i będzie opanowane.
Godziny w jakich grasz: Różnie, nie potrafię dokładnie określić. Ale myślę że najczęściej okolice godziny 14-23
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Ja, ponieważ uważam że jestem człowiekiem odpowiedzialnym, rozważnym i dojrzałym. Mam pewne doświadczenie w ,,adminowaniu'', potrafię utrzymać porządek na serwerze. Potrafię dogadać się z ludźmi, z chęcią zawieram nowe znajomości. Potrafię być zabawny ale jeśli trzeba również surowy.

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_1:0:41534559 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Shooya w swoich argumentach wypisał to co chciałem ja napisać ,miły, bez konfliktowy,nie wyśmiewający innych graczy i wesoły  :D  staż w adminowaniu ma więc jestem na TAK

Opublikowano

Wymagana większa aktywność na forum, daj się lepiej poznać. Nie grałem dużo z Shoooyą i nie mogę ocenić osobowości.

Jak radzisz sobie z obsługą sm_admin?

Podsumowanie: NEUTRAL

Opublikowano

Maku, tak jak pisałem w podaniu nie miałem nigdy styczności z ,,adminowaniem" w CS:GO aczkolwiek jestem pewien że wystarczy mi kilka minut na ogarnięcie tego tematu.

Pozdrawiam Shooya

Opublikowano

Na Tak

+Mało adminów

+Chłopak chce pomóc

+Steam

+/- Forum nadrób aktywność na forum. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
  • 1 rok później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności