Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick jakiego używasz: DŹWIKKK
Staż gry CS:GO: 522 h.
Staż gry na serwerze: od 3 miesięcy.
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Tak
Znajomość komend oraz funkcji admina: Tak
Godziny w jakich grasz: Dni robocze : 16:00 - 22:00, Weekend 13:00 - 01:00
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Jestem człowiekiem, który pomaga. Chce pomóc z ogarnięciem serwera oraz tego aby gracze przestrzegali regulaminu. Praktycznie Ci, którzy grają od dłuższego czasu na serwerze znają mnie :) Byłem adminem na ok.5 serwerach w 1.6, więc wiem, że ta pozycja jest odpowiedzialna. Na serwerze przede wszystkim najważniejsi są gracze oraz regulamin :D Chce aby był porządek na naszej sieci serwerów. Jeśli będzie potrzeba to zawsze przekaże swoje pieniądze na serwer ^^ 

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SIDSTEAM_0:0:33632993

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

hah DZWIKKK osoba opanowana,kulturalna i pomocna gram z nim długo więc wiem że będzie dobrym adminem naszego serwera jestem na TAK :)

Opublikowano (edytowane)

Chętnie zobaczę DŹWIKKa w szeregach administracji TP. Na serwerze zachowuje się w sposób nienaganny, przestrzega zasad - zarówno gry jak i kultury osobistej. Komunikatywna osoba, udziela się podczas gry.

Podsumowanie: TAK

Edytowane przez Maku
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nikt się już chyba nie wypowie więc jeśli opiekun jest na TAK to ja również nie mam nic przeciwko byś zasilił nasze grono :) Gratuluję.

PODANIE PRZYJĘTE.

Skontaktuj się ze mną na steam

Zapoznaj się z FAQ : http://fragujemy.com/topic/5396-faq-najcz%C4%99stsze-problemy-i-pytania-dla-admin%C3%B3w/

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
  • 1 rok później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności