pasozyt Opublikowano 21 Maja 2015 Fragowicz Opublikowano 21 Maja 2015 (edytowane) mapa zm_desert_war Czy pod wodą http://scr.hu/0s1p/3wm1m tu gdzie celownik mozna postawić laser? Dodam że wody nie ma dopiero jak wejdzie się do tunelu. Edytowane 21 Maja 2015 przez Spark
Właściciel GET Opublikowano 21 Maja 2015 Właściciel Opublikowano 21 Maja 2015 Jest bezpieczna odległość - tak.
pasozyt Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 21 Maja 2015 tylko że po zejściu na dół nie ma się szans bo od razu laser zabija, laser jest położony od strony tunelu nie od strony wody
Właściciel GET Opublikowano 21 Maja 2015 Właściciel Opublikowano 21 Maja 2015 Chodzi mi o to, że jeżeli od wody jest odstęp to można.
pasozyt Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 21 Maja 2015 ale ten laser był od tunelu czyli tam gdzie nie ma wody aż do wejście przez wode, więc jak się wchodziło do wody od razu był laser i zabija
Zasłużony Fragowicz sK0W3R0 Opublikowano 21 Maja 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Maja 2015 Jeśli chodzi o screena, którego to wstawiłeś w pierwszym poście i wskazując celownikiem miejsce do postawienia lasera, to jest to prawidłowe miejsce i można tam stawiać laser. Natomiast jeśli chodzi o Twój post wyżej, to jeśli laser jest bezpośrednio przy samej wodzie utrudniając wejście do niej czy też od razu zabijając, to jest to nieprawidłowo postawiony laser. Musisz pisać wyraźnie, bo trudno jest zrozumieć sens Twojej wypowiedzi. Najpierw piszesz o jednym, zaraz o drugim. Pisz spokojnie, a wtedy wszystko Ci sensownie wytłumaczymy. Czy tylko ja mam problem ze zrozumieniem kolegi wyżej?
pasozyt Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 23 Maja 2015 Fakt źle wyraziłem się w 1 poście, tu gdzie celownik to laser się kończy nie zaczyna
Właściciel GET Opublikowano 2 Września 2015 Właściciel Opublikowano 2 Września 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi