BBC Opublikowano 18 Maja 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Maja 2015 Siema! Myślę że każdy kiedyś oglądał coś na youtube. Każdy ma pewnie swojego ulubionego youtubera :) Mam pomysł który może zasugerować innym użytkownikom forum, coś co ich zainteresuje. Oto wzór: Nazwa youtubera: Najlepsza według was nagrywana gra/vlog. Zacznę! :) Lachu: Fifa 15 , PES 15 IsAmUxPompa: Slender, The Forest Jcob: Fifa 15 Kamyk: Fifa 15 Vibe: Fifa 15 TheNitroZyniak: Śmieszne Rozmowy Telefoniczne +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ To tyle ode mnie, liczę na dużą aktywność! :) 2
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 18 Maja 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Maja 2015 Dobra widzę że nikt się nie wypowie to ja coś dodam :) Do odważnych świat należy co ? 1) Fanggotten: [LOL] Poradnik Samca Alfa Polecam można się pośmiać :) są to filmiki z gry league of legends są to sarkastyczne poradniki. 2) Izak LIVE: Różne filmy typu nowości z map, smoki/flashe na mapach itd. 3) ROJOV13: Unboxingi różnych kolekcjonerskich boxów z gier oraz wersji premium. Również czasem filmy zapowiadające premiere jakiejś ciekawej odsłony. 4) ProstoTV: nowe klipy raperów których słucham ;) To są moje subskrypcje, nie raz nie dwa oglądałem też inne filmy innych youtuberów i powiem szczerze że niektórych nawet żałuję. 2
Żelek Opublikowano 18 Maja 2015 Fragowicz Opublikowano 18 Maja 2015 Ravgor - Dużo filmów śmiesznych filmów ;) ReZi - Fajne odcinki z gier. 1
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 18 Maja 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Maja 2015 To może teraz ja się wypowiem:D : 1)Izak LIVE - Prowadzi fajna serie Overwatch oraz Pro gierki z najlepszymi graczami CSGO 2)Rojov13 - filmki z gier 3)IsamuxPompa - filmiki z cs , za dobrze nie gra ale zawsze można się pośmiać, Mistrz silvera isamu x pompa:D 4)yachuprodukcja - robi dobre remixy z filmików youtube'rów 5)3kilksphilip - tworzy dobre poradniki z source sdk 2
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 18 Maja 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Maja 2015 IZAK - zajebiste overwatche(sam się wiele nauczyłem oglądając), duże openingi Isamu - dla odstresowania się i dla śmiechu pooglądam jak drze ryjek xd Graczol - Bardzo ciekawe Q&A, jeśli nagrywa CS to mało pierdolenia, dużo robienia 2
Misza Opublikowano 18 Maja 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Maja 2015 (edytowane) ComedyShortsGamer -Wszystko :) da się pośmiać Russkhof - BF4, da się pośmiać ;) Dota Watafak - DOTA 2, Kumulacja fail'i FRANKIEonPCin1080p- Wszystkie gry, Szczególnie polecam jak ktoś pyka w DayZ The Food Emperor - Jedzenie :D, Fajny ziomek :D Edytowane 18 Maja 2015 przez Misza 2
Sisterosss Opublikowano 22 Maja 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 22 Maja 2015 Niekryty Krytyk->MISZCZ MISZCZUF 1
Zasłużony Fragowicz None Opublikowano 24 Lutego 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Lutego 2016 Ja :D Nie no, ja od zawsze lubiłem Tivolta, a najbardziej jego TWD
Zasłużony Fragowicz Quater Opublikowano 24 Lutego 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Lutego 2016 Polski kontent jutubowy troszkę słaby i ubogi, ale z lepszych kanałów to wiadomo: Markowicz, Paciorek, Polimaty, Kopyra, mietczyński, beczka i ogólnie wszystko od Gonciarza, Lechowicz, Przez świat na fazie, Autostopem na Kołyme, Brzydki Burak, Kartofilska, Daakan, no i pewnie jeszcze kilka :D
Karysu Opublikowano 25 Lutego 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 25 Lutego 2016 Ja to taki trochu inny jestem. Nie oglądam tych popularnych youtuberów, a bardziej tych mniej znanych. No ale każdy jest inny, prawda? arhn.eu - Ciekawostki o tematyce gier Prosta Ekonomia - Interesujące fakty na temat funkcjonowania ekonomii, proste i zrozumiałe dla każdego. TED-Ed - Wiedza ogólna przedstawiana za pomocą fajnych animacji (obcojęzyczne filmiki, lecz da się natknąć również na polskie) G.F. Darwin - Super studio filmowe projektujące dość mało znane, ale wg. mnie duużo lepsze produkcje niż w TV. Astrofaza - Stosunkowo nowy kanał o tematyce astronomicznej. Interesujące fakty na temat kosmosu, jak również i odpowiedzi na pytania widzów. Cinek - Najbardziej poryty kanał na YT. Najbardziej dziwne i porąbane filmy wypuszczane co miesiąc. MaxTVNews - Dziennikarz, który "mówi jak jest", każdy go chyba zna :) Inne Medium ; ZMIANYnaZIEMI - Pierwszy jest o wszelakich teoriach spiskowych, które nie zawsze trzeba brać na poważnie, ale można wziąć to wszystko na "rozkminę". Drugi zaś jest o interesujących faktach, które dzieją się na naszej planecie w tej właśnie chwili. Chociaż nie jestem do końca przekonany, czy to wszystko prawda. No i to już wszystko.. Podałem kanały, gdyż raczej nie ma tu na forum tematu o kanałach na YT. Co do youtuberów, to jak widzicie oglądam zazwyczaj tylko te kanały i innych prawie wcale. Enjoy.
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 20 Czerwca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Czerwca 2016 FrankieOnPcIn1080PTivoltRockAlone
Paciaciak Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zawieszony Opublikowano 20 Grudnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi