Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Myślę że każdy kiedyś oglądał coś na youtube. Każdy ma pewnie swojego ulubionego youtubera :)

Mam pomysł który może zasugerować innym użytkownikom forum, coś co ich zainteresuje.

Oto wzór:

Nazwa youtubera: Najlepsza według was nagrywana gra/vlog.

Zacznę! :)

Lachu: Fifa 15 , PES 15

IsAmUxPompa: Slender, The Forest

Jcob: Fifa 15

Kamyk: Fifa 15

Vibe: Fifa 15

TheNitroZyniak: Śmieszne Rozmowy Telefoniczne

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

To tyle ode mnie, liczę na dużą aktywność! :)

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Dobra widzę że nikt się nie wypowie to ja coś dodam :)

Do odważnych świat należy co ?

1) Fanggotten: [LOL] Poradnik Samca Alfa 

Polecam można się pośmiać :) są to filmiki z gry league of legends są to sarkastyczne poradniki.

2) Izak LIVE: Różne filmy typu nowości z map, smoki/flashe na mapach itd.

3) ROJOV13: Unboxingi różnych kolekcjonerskich boxów z gier oraz wersji premium. Również czasem filmy zapowiadające premiere jakiejś ciekawej odsłony.

4) ProstoTV: nowe klipy raperów których słucham ;)

To są moje subskrypcje, nie raz nie dwa oglądałem też inne filmy innych youtuberów i powiem szczerze że niektórych nawet żałuję. 

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Ravgor - Dużo filmów śmiesznych filmów ;)

ReZi - Fajne odcinki z gier.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

To może teraz ja się wypowiem:D :

1)Izak LIVE - Prowadzi fajna serie Overwatch oraz Pro gierki z najlepszymi graczami CSGO

2)Rojov13 - filmki z gier

3)IsamuxPompa - filmiki z cs , za dobrze nie gra ale zawsze można się pośmiać, Mistrz silvera isamu x pompa:D

4)yachuprodukcja - robi dobre remixy z filmików youtube'rów

5)3kilksphilip - tworzy dobre poradniki z source sdk

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

IZAK - zajebiste overwatche(sam się wiele nauczyłem oglądając), duże openingi

Isamu - dla odstresowania się i dla śmiechu pooglądam jak drze ryjek xd

Graczol - Bardzo ciekawe Q&A, jeśli nagrywa CS to mało pierdolenia, dużo robienia

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • 9 miesięcy temu...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ja :D

Nie no, ja od zawsze lubiłem Tivolta, a najbardziej jego TWD

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Polski kontent jutubowy troszkę słaby i ubogi, ale z lepszych kanałów to wiadomo: Markowicz, Paciorek, Polimaty, Kopyra, mietczyński, beczka i ogólnie wszystko od Gonciarza, Lechowicz, Przez świat na fazie, Autostopem na Kołyme, Brzydki Burak, Kartofilska, Daakan, no i pewnie jeszcze kilka :D  

Opublikowano

Ja to taki trochu inny jestem. Nie oglądam tych popularnych youtuberów, a bardziej tych mniej znanych. No ale każdy jest inny, prawda?

arhn.eu - Ciekawostki o tematyce gier

Prosta Ekonomia - Interesujące fakty na temat funkcjonowania ekonomii, proste i zrozumiałe dla każdego.

TED-Ed - Wiedza ogólna przedstawiana za pomocą fajnych animacji (obcojęzyczne filmiki, lecz da się natknąć również na polskie)

G.F. Darwin - Super studio filmowe projektujące dość mało znane, ale wg. mnie duużo lepsze produkcje niż w TV.

Astrofaza - Stosunkowo nowy kanał o tematyce astronomicznej. Interesujące fakty na temat kosmosu, jak również i odpowiedzi na pytania widzów.

Cinek - Najbardziej poryty kanał na YT. Najbardziej dziwne i porąbane filmy wypuszczane co miesiąc.

MaxTVNews - Dziennikarz, który "mówi jak jest", każdy go chyba zna :)

Inne Medium ; ZMIANYnaZIEMI - Pierwszy jest o wszelakich teoriach spiskowych, które nie zawsze trzeba brać na poważnie, ale można wziąć to wszystko na "rozkminę". Drugi zaś jest o interesujących faktach, które dzieją się na naszej planecie w tej właśnie chwili. Chociaż nie jestem do końca przekonany, czy to wszystko prawda.

No i to już wszystko.. Podałem kanały, gdyż raczej nie ma tu na forum tematu o kanałach na YT. Co do youtuberów, to jak widzicie oglądam zazwyczaj tylko te kanały i innych prawie wcale. Enjoy.

• 3 miesiące temu...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

FrankieOnPcIn1080P
Tivolt
RockAlone

• 1 rok później...
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności