Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej witam jestem tu nowy na froum ale gram na jednym z waszych serverow Fragujemy.com#04 cod mod 200 lvl i mam jeden problem na tym servie jest klasa o nazwie nija wielu graczy na servie pisze ze jest to nieznosna klasa i mam pytanko czy mozna by ja oslabic bo jest nie rowna w stosunko do innych klas jesli tak to prosze o to zeby ja oslabic 

Opublikowano (edytowane)

Na pewno muszę się ciebie uczepić. Ortografia chłopaku. 

Moim zdaniem jest to mało lubiana klasa przez graczy którzy nią nie grają. Niedługo osłabicie wszystkie klasy, a powód będzie: "Bo tak".

Klasa nie powinna być osłabiana jest zrównoważona do innych, no może ciche kroki mogą być zabrane, ale to że robi się czerwona/niebieska gdy kampi lub za długo biega mocno ułatwia sprawę.

Nie gram tą klasą ale jestem za nie osłabianiem tej oto klasy.

Ps. Odkąd gram klasą Cybersuit również piszecie żeby osłabić tą klasę, a poza 3 rakietami lekką niewidką i skokami nie posiada nic. Rakieta bije 175 bodajże. Jeżeli wykorzystamy rakiety klasa jest niegroźna jeżeli nie posiadamy perku. Takie jest moje zdanie.

Ten serwer to COD MOD jeżeli masz(piszę do wszystkich graczy którzy nie wiedzą o co w tym modzie chodzi )  mniejszy lvl, nie masz za dużych szans z lvl większym bez perku, no chyba że masz kozacki perk. Klasy są silniejsze z coraz wyższym lvl.  

To tyle ode mnie.

Pozdrawiam. :)

Edytowane przez BBC
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności