Właściciel GET Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Właściciel Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Witam, Niestety system psychostat zostanie wycofany. Powód jest prosty, błędne działanie. Być może w przyszłości powstanie inny zupełnie system, gdzie bezpośrednio na serwerze będzie można sprawdzić swoje statystyki, np. przegranych godzin na serwerze. Pozdrawiam, Administrator techniczny strony i serwerów - Nosens.
Fatal aIm Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Dobrze powiedziane. można i tak sprawdzać na np: http://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.234:27015/ Czas spedzony na serwerze:)
Wygnaniec Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Witam, Niestety system psychostat zostanie wycofany. Powód jest prosty, błędne działanie. Być może w przyszłości powstanie inny zupełnie system, gdzie bezpośrednio na serwerze będzie można sprawdzić swoje statystyki, np. przegranych godzin na serwerze. Pozdrawiam, Administrator techniczny strony i serwerów - Nosens. Przecież ja pamietam psychostaty cały czas działy. Jak napisałem do pukawki.pl to odrazu to naprawili i normalnie działało to.
Właściciel GET Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Właściciel Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Przecież ja pamietam psychostaty cały czas działy. Jak napisałem do pukawki.pl to odrazu to naprawili i normalnie działało to. Błędne działanie, mam na myśli połączenie tego ze serwerem. Nie będzie psychostats, tylko inny mniej obciążający system.
Właściciel GET Opublikowano 6 Października 2015 Autor Właściciel Opublikowano 6 Października 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi