Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

mam taka propozycję :) by zrobić DM ale nie taki których jest miliony :) a wręcz przeciwnie.... a generalnie chodzi mi o to by były max 6map dm only ak/m4/m4-s jak sadzicie ? dobry pomysł ? na sieci brakuje serwera DM a tym-bardziej DM ONLY ak i m4... + blokada fullauto a pestkowanie... jak przeglądałem pluginy nie ma takiego by to robił. a przejrzałem cały net. trzeba by było go napisać. NIECH WYPOWIEDZĄ SIĘ GRACZE

Edytowane przez GI4NT
Opublikowano

Blokada full auto?

Fajnie pestkować by było, jeszcze jak serwer +30 slotów, gdzie gęsto...

Nie wiem, jak byś pestkował sobie, gdy np. wchodzisz do trupii, gdzie zawsze jest dużo przeciwników.

I po drugie: To ty go napisz ;) jak Ci tak bardzo zależy to próbuj, nie skreślam.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

DM by się przydał ale nie z taką rzeczą co Ty piszesz.

Zresztą my tu nic dużo do gadania nie mamy. Przyjdzie Nesty i powie czy mu to odpowiada czy nie ;)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ja też bylbym za DM, szczerze mówiąc to musze u konkurencji albo oficjalne DM grać, bo nie ma gdzie ćwiczyć.

Ale czemu blokada Fullauto? Jak kto woli, tak powinien grać, ew. próbować nowych rzeczy, a nie zakładać blokadę graczom.

• Właściciel
Opublikowano

jak przeglądałem pluginy nie ma takiego by to robił. a przejrzałem cały net. trzeba by było go napisać. NIECH WYPOWIEDZĄ SIĘ GRACZE

A skąd wiesz, że to jest realne do wykonania? Ja tego nie widzę na serwerze, wykonanie będzie fatalne. 

Opublikowano (edytowane)

A skąd wiesz, że to jest realne do wykonania? Ja tego nie widzę na serwerze, wykonanie będzie fatalne. 

jest to realne do wykonania gdyż grałem na takim serwerze... a gdy rozmawiałem z typem który zrobił ten plugin zażyczył sobie 50 do 100 dolców za wykonanie tego pluginu w zależności jak szybko bd potrzebował. btw pisałeś kiedyś pluginy ?

Edytowane przez GI4NT
  • Właściciel
Opublikowano

Jestem programistą. Gdybym ich nie pisał, nasze serwery 1.6 chociażby nie byłyby w czołówkach. Wykonanie będzie fatalne, podeślij serwer, na którym rzekomo tak jest. Sprawdzę jak to wygląda i przedstawię sytuację. 

Opublikowano (edytowane)

Jestem programistą. Gdybym ich nie pisał, nasze serwery 1.6 chociażby nie byłyby w czołówkach. Wykonanie będzie fatalne, podeślij serwer, na którym rzekomo tak jest. Sprawdzę jak to wygląda i przedstawię sytuację. 

akurat 1.6 niema tu nic do gadania skoro rozmawiamy o cs go o_O owszem podeślę. jeżeli napiszesz mi plugin taki będziesz zajebisty to po 1 (daj mi czas bo nie pamiętam który to, pamiętam ze właścicielem pluginu był yellow dot(PL)) a po 2 mam resztę sourcemoda ustawionego w odpowiedni sposób na dysku to 2 i będze zajebisty serwer :)

Edytowane przez GI4NT
  • Właściciel
Opublikowano

akurat 1.6 niema tu nic do gadania skoro rozmawiamy o cs go o_O 

A umiesz czytać? 

Jestem programistą. Gdybym ich nie pisał, nasze serwery 1.6 chociażby nie byłyby w czołówkach. 

owszem podeślę

Czekam na PW.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

W ogóle przydałby się jakikolwiek DM CS:GO. Już nie muszą być te dodatkowe pluginy. 

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano (edytowane)

Serwer Dm dobry pomysł :)

Ale full auto ;)

Edytowane przez Bandyta
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Moim zdaniem serwer DEATCHMATCH jak narbardziej by się nadał, ale normalny DM bez żadnych dodatkowych modów.

Powiedzcie mi co to za deatchmatch bez full auto? Czy to był żart?? Od tego jest deatchmatch, aby tej kontroli się nauczyć..

Pozdro 600 jak wy chcecie grać na takich deatchmatchach.

Chcecie pestkować? Na każdym DM możecie pestkować.

Pestka vs Full auto.. Co jest Wam bardziej potrzebne. Przemyślcie to i się zastanówcie czy nie będzie po miesiącu płaczu o zmiane moda na normalny. 

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

DM: Tak
'Pestki': Nie

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Babka ma rację DM powinno być normalne z fullauto i na pewno jest lepsze uczucie jak samemu się wypestkuje efektowne główki ;)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

DM Cs:go jest w To Doo. A serwer z "pestkowaniem" istnieje jest to neogear scream dm

Gram czasami na nim i jest w miare ale cos takiego to rzecz jak dla mnie drugoplanowa wazniejszt zwykly DM na mapach ffa

Opublikowano

To zamiast serwera DM lepiej serwer ONLY HS z mapami m4/ak i pistoleciki, wtedy można sobie pestkować xD

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

DM cieszy się większą popularnością aniżeli HS. No i nie zapominajmy - w ramach ogólnej przydatności 'full (auto) control' znacznie przydatniejsze.

Opublikowano

Ja osobiście nie muszę uczyć się aima. DM służy mi jedynie do rozgrzewki . Only HS też byłby spoko, ale nie wiem czy nie byłoby problemu z zapełnieniem. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

only HS znalazłbyś chętnych bo jest tego mało w Polsce ;) ale o tym można myśleć dopiero później ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności