Zasłużony Fragowicz bolek_stw Opublikowano 6 Maja 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Maja 2015 Opis: Plugin podmienia model noża (Condition Zero Knife), po zadaniu obrażeń podmienia model na zakrwawiony Przed wbiciem kosy Po wbiciu kosy Instalacja Dwa modele noża kopiujemy do cstrike/models/ *.sma do cstrike/addons/amxmodx/scripting/ *.amxx do cstrike/addons/amxmodx/plugins/ cvary bk_enabled "1" // Włącz/wyłącz plugin bk_rndreset "0" // Resetuj wszystkim nóż na koniec rundy moduły: <engine> <csx> Jeżeli podmieniasz modele noża w innych pluginach lub dla Vipów etc. mogą pojawić się błędy lub nieoczekiwane działanie owych pluginów. Autorem pluginu jest Dontask-jello z AlliedModders Usunąłem denerwujący dźwięk po wbiciu kosy (powodował spam dźwiękowy na mapach nożowych lub przy rozgrzewkach itp.) amxx.pl models.rar bloodyknife.sma 2
Shhizer Opublikowano 29 Czerwca 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 29 Czerwca 2015 A no to, to widziałem na serwerze lagi miałem przez to czasami :(
Właściciel GET Opublikowano 6 Czerwca 2017 Właściciel Opublikowano 6 Czerwca 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi