Pussy Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Fragowicz Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Nick/steam:id: Demon6Chcę zmienić klasę:KapitanNa nową klasę:NinjaReklama / SMS: Reklama, ale o co chodzi?
Właściciel GET Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Właściciel Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Czy coś tutaj jest niezrozumiałego? Pozdrawiam Szef wsparcia technicznego, Fragujemy.com
Pussy Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Nie wiem tylko o co chodzi z tymi reklamami. Czy moja klasa mogłaby zostac zmieniona?
Właściciel GET Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Właściciel Opublikowano 24 Kwietnia 2015 A czego tutaj nie rozumieć w znaczeniu "reklam"? Należy na własną rękę wykonać reklamę lub skorzystać z naszego gotowca i wstawić na inne fora 15 sztuk. Nie została wpłacona kwota, nie zostały wykonane 15 reklam naszego serwisu, a dokładniej serwerów, nie ma mowy o żadnej zmianie. Proszę przeczytać ze zrozumieniem wszystkie powyższe informacje. Pozdrawiam Szef wsparcia technicznego, Pukawka.pl
Właściciel GET Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Właściciel Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Twój wniosek o zmianę klasy premium został odrzucony. Zapoznaj się z poniższymi zasadami. 1# Zmienić klasę PREMIUM można na dwa sposoby: -> wpłacając 1,25 (koszt SMS: 2,46) lub -> wykonując własnoręcznie 15 reklam dowolnego serwera naszej sieci 2# Jeżeli nie zastosowałeś się do wzoru, zrób to koniecznie! Wzór podany jest pod tym adresem: _kliknij_. Pamiętaj, że jakiekolwiek oszukiwanie zakończy się banem!
Rekomendowane odpowiedzi