Klaudia and Szpilki <3 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Kwietnia 2015 WITAM Mam drobną uwagę propozycje odnośnie tej klasy, chodzi mi dokładnie o to że błyskawice strasznie zamulają z ich użyciem niekiedy kilka razy musiałam wcisnąć żeby tak owa została użyta. Jednak to nie jest główny problem . Głównym problemem jest odstęp czasu aż 5 sec gdzie przy innych klasach które maja np rakiety jest to odstęp 2 sec a dmg jest ten sam może pyzatym ze z rakiety można zabić kilka osób naraz bo przelicznik int/dmg jest taki sam jak w rakietach . Wiec proponuje zmniejszyć odstęp pomiędzy ożyciem błyskawic do 2 sec żeby było sprawiedliwie :)
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Nie trafiasz, bo musisz być na otwartym polu, żeby nic Ci nie przeszkodziła skrzynia itp., a jeżeli chodzi o błyskawicę i rakiety musi tak być, ponieważ rakietą nie zawsze trafisz, a błyskawicą masz 100% szans na trafienie. Jeszcze tyle to hp zżera przy full int że ja to bym ją jeszcze osłabił :D
Właściciel GET Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Właściciel Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Planowana jest modernizacja elektryka - niespodzianka ;) Ale czy to będzie w UPDATE 5.0 czy jeszcze z serii 4.XX to się okaże. Pozdrawiam
Właściciel GET Opublikowano 1 Maja 2015 Właściciel Opublikowano 1 Maja 2015 http://fragujemy.com/topic/11719-zmiany-na-serwerze-dyskusja/page-6#entry143517
Rekomendowane odpowiedzi