Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc dziś chyba zauważyłem buga nie jest to jakiś uciążliwy bug ale chyba zawsze warto napisać :)

i tak chodzi tutaj o znikające miny

Przykład jak położymy sobie minę w Kampie i wpiszemy w konsoli record + nazwę demka i klikniemy enter by demko się nagrywało to ta mina nam postawiona znika i nie mamy już jej w ekwipunku... nie można jej postawić ponownie

A tutaj jest dowód z HLTV http://217725.node2.pukawka.pl/hltv-1504230304-zm_gbox5-1429751040-1429753260.zip

Czas na demku 5:55 kupiłem trzy miny w kolejności tak jak one znikały by wam to pokazać ... czasem trzeba wpisać dwa razy tą komendę record i stop demka by nam mina zniknęła

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Tobie wszystko ostatnio znika razem z Toba, Panie Koperfild :D

dgjxtxat3ong.jpg

Opublikowano

Na mapce aztec ktoś parę dni temu też mi pisał że mnie nie widzi tylko mój nick ... ale nie wiem jak to było z innymi graczami czy mnie widzieli w tej rundzie czy nie

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

na zk to samo było, reconnect i jest ok 

gdy gracz ci zgłosi że jesteś nie widzialny musisz zrobić reconnecta inaczej kick ^^

Edytowane przez bolek_stw
  • 2 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności