Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nick jakiego używasz: atraX.sO
Staż gry CS:GO: 2miesiace
Staż gry na serwerze: 2miesiace
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nigdy
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: lata swietlne w CS 1.3 byl to serwer kafejki internetowej
Znajomość komend oraz funkcji admina:bylo to dawno i na pewno sie pozmienialo wiec napisze NIE ,ale z pomoca innych adminow dam rade
Godziny w jakich grasz: od pn do pt od okolo 18:00 do 23:00 w weekendy od samego rana i ile wlezie :)
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: lata grania nauczyly mnie szacunku i kultury do innych graczy ,nie dzialam pochopnie i impulsywnie ,nie wdaje sie w niepotrzebne kłótnie i pyskowki ,lecz nie jestem idealny i zdarza się że uniose się ,i jak wspomnialem gram w weekendy od samego rana i bylem swiadkiem jak ludzie utrudniali gre ,bede sie staral jak najbardziej zebyscie byli pewni ze nie popelniliscie bledu w wyborze admina i jeszcze jedno , gram tylko na fragujemy TP jest on najlepszy i mam tam duzo znajomych ,kocham ten serwer :D  pozdrawiam milego dnia.          atraX.sO

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID:  STEAM_ID:STEAM_0:0:90618533

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Jak najbardziej na TAK. Osoba ogarnięta , kulturalna i pomocna. :). Czesto również przebywa na serwerze.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Tak. 

Szansa sie należy.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Na tak. Fajny i ogarnięty z ciebie gość.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
  • 1 rok później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności