MrWeidder Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Fragowicz Opublikowano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) Cześć! Mam problem z zainstalowaniem microsoft office 2013 z internetu. http://sendfile.pl/pokaz/315974---nsgU.html Problem 1. Aby móc zainstalować cokolwiek musze posiadać microsoft NET Framework. Szukałem po całym internecie, instalowałem, lecz wyskakuje zawsze ten sam błąd na samym końcu (przepraszamy, ale program nie działa czy cos takiego) Problem 2. Próbowałem instalować na innym komputerze to samo, gdzie był framework, zainstalowałem pierwszy program z paczki i nie wiem co dalej z tym robic, jak to aktualizować, miałem jakiegos worda w starcie, ale nie działał. Plis pomocy :D nie jestem dobry z infy, a potrzebuje offica. Jak coś możecie podesłać inne officy, które łatwiej zainstalować. Proszę o pomoc. z góry dzięki Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez MrWeidder
Właściciel GET Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Właściciel Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Pozostałe → Zapytaj do Hyde park → Web, komputery, software → Inne
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Kwietnia 2015 1.Jeżeli masz stały dostęp do internetu to możesz zarejestrować się na stronie Microsoft'u i używać Office Online. Ma takie same opcje jak instalka, automatycznie zapisuje twoją pracę do twojego dysku w chmurze. https://office.live.com/start/default.aspx 2.Ew. ściągnij sobie MS Office 2010. jest tak samo dobry jak 2013. Na początek odinstaluj sobie wszystkie pakiety NET. Framework jakie masz i przeskanuj rejestr np. Malvarebytes Anti-Malvare. potem zaś zrób reboot kompa, i pobierz biblioteki NET. ponownie, po czym zainstaluj Office'a 2010. Powinno pomóc.
MrWeidder Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Powiem, że ten office online jest ciekawy, lecz ma mało funkcji, ale z podstaw można korzystać. Co do frameworka to w panelu sterowania go nie mam, a na dysku nie mogę go usunąć.
Rekomendowane odpowiedzi