Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Proszę o rozważenie prośby na temat Friendly Fire. Praktycznie co rundę ktoś dźgnie Cię nożem bądź rzuci HE pod nóżki. Staje się to nagminną sytuacją na owym serwerze. Proszę zwrócić uwagę, że na takich ligach jak Faceit, Cevo, ESEA nie ma w ogóle FF i wcale nie jest to jakimś niezbędnym składnikiem do gry. Dodatkowo może istnieje szansa na wprowadzenie infa po śmierci. Np. po śmierci mamy czas 5 sekundowy na danie informacji o położeniu przeciwnika drużynie. Z uwagi, że jest to serwer TP to wymagane jest info od towarzyszy. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Nic nie mylę. Grałem i gram w to kilka dobrych lat więc po co utrudniać grę gdy pierwszy lepszy, który wejdzie na serwer dźgnie Cię nożem?

• Właściciel
Opublikowano

Ta, kilka lat, jak CS:GO wyszło w 2013... Chłopie, nie kompromituj się i przedstaw konkrety, bo nadal mylisz CS:GO z CS 1.6. Na 1.6 jest plugin od DarkGL info po śmierci, a gdzie masz takowy na CS:GO? Ja osobiście nie mam czasu czegoś takiego wykonać, ale skoro taki mądry jesteś, to bardzo proszę, popisz się praktycznie, a nie w piśmie. 

Pzdr.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Pisałem teraz ogólnie o Counterze jako o grze, nie podkreśliłem, że w GO. Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Ja tu nie rządzę, ale generalnie rzecz ujmując masz "pod sobą" ludzi, adminów, moderatorów itp. którzy by mogli się w to bawić. Jednak skoro ignorujecie prośby/ propozycje graczy to trudno. Życzę powodzenia.  ;)

• Właściciel
Opublikowano

Jakie czytanie ze zrozumieniem, jak piszesz to w dziale TP? Niczego nie ignorujemy, ale Ty nie jesteś przedstawicielem wszystkich graczy i to, że Tobie się coś nie podoba nie oznacza, że Tobie będziemy dogadzać. FF zostaje, bo to element TeamPlay - na pewno w systemie kar kilka rzeczy się zmieni. Jeśli piszesz o infie po śmierci i tym bardziej na serwerze CS:GO, no to czekam aż dasz takowy plugin. Bo tak pięknie się wysławiasz, piszesz "gram kilka lat w tę grę", a mylisz CS:GO z 1.6. W GO nie ma infa po śmierci typowego, dlatego jeśli masz wiedzę to się wykaż nią i zapodaj taki plugin, naprowadź. To ostatnie jest ironią, bo nigdzie nie ma takiego czegoś do CS:GO.

Pozdrawiam

Opublikowano

@Nesty w 2012* wersja beta ;))

A.a jeśli chodzi o info po śmierci to tak ja już napisał @Nesty takiego owego pluginu do cs:go nie ma bynajmiej nic nie słyszałem.

@Greg0r co mają do wgrywania i tworzenia pluginów moderatorzy ? Jakbyś chciał wiedzieć to moderatorzy zajmują się forami na forum a.a nie wgrywaniem i tworzeniem pluginów do serwerów. :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jak dla mnie info po śmierci jest nie potrzebne pisałem już kilka razy i napiszę jeszcze raz... Wolę słuchać kroków wroga niż wysłuchiwać 6 osob i nic nie wiedzieć

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Info po śmierci ma wiele plusów i jeszcze więcej minusów.Musimy się nauczyć dawać info przed tym jak zginiemy , a na pewno nie będzie aż takich problemów.

Odnośnie info/death talk uważam, że skoro to serwer TP to powinno być ono udostępnione - liczy się gra zespołowa. Osobą, które nie będą umiały uszanować potrzeby ciszy w ważnych momentach czy też dostosować swojego zachowania można zawsze zablokować możliwość komunikacji poprzez grę, działa to na MM to zadziała i tutaj. Proszę o przedyskutowanie tematu pod szerszym kątem :)

Opublikowano

Jasne masz racje.Nie ulega to wątpliwości.Ale co wtedy ,kiedy np.jest ostatnia runda zostajesz 1v1 i nie masz czasu wyciszyć dziecka ,które opowiada swoją jakże czarującą historię życia.Chociaż w sumie po 1. nie jest to mecz rankingowy a po 2.jest to skrajny przykład.Według mnie moglibyśmy dodać takie coś na próbę.Jeśli nie będzie zdawało egzaminu wtedy nie ma problemu żeby to usunąć.Mnie przekonałeś.

Wydaje mi się, że można zobaczyć jak wpłynie to na grę i zachowanie graczy pod względem TP.

Opublikowano

Oczywiście jeśli ktoś znajdzie lub napisze taki plugin. Na próbę zawsze można dać :). Jedni mówią że to troche "nienormalne" mówić po śmierci xd ale ja lubię nowości więc trzeba zobaczyć jak by się przyjęło. Jeśli byłoby więcej szkody niż pożytku to Pan H@ serwera usunie :D. Ale musi istnieć takowy plugin.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Zgadza się znajdzcie plugin z infem do CS go podeslijcie to do Nesty na okres próbny można dać zobaczymy jak będzie. Zamykam

• 1 rok później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności