Skocz do zawartości

[KOSZ] Opinia na ten serwer oraz zapytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Od niedawna jestem na waszej serwerowni. Oczywiście staram się udzielać na forum jak na serwerach cs:go. Ale przejdźmy do tematu tego postu.

Ponieważ patrze tak po waszych statystykach na serwerowni i zauważyłem że na ten serwer mało ludzi wbija. I z mojej strony jest takie pytanie czy zamiast serwera cs:go Europe nie dałoby się zastąpić na cs:go Deathmatch? 

Deathmatch na pewno by się przyjął na serwerowni waszej np. do rozgrzewki czy żeby ćwiczyć pamięć mięśniową w ręce

Pozdrawiam Pomarancza

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

@ @Pomaranczaka takie propozycje składa się na pw do właściciela @Nesty

Edytowane przez NC+
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Musisz sobie zakodowac jak cała reszta graczy ze to jest sieć serwerów a nie serwerownia którą powtórzyłeś 3 razy. Sam pomysł myślę, że sprawdzilby się. Zrób to co napisał NC+.

• Właściciel
Opublikowano

Nie na PW, a tutaj na forum - i słusznie. Już odpowiadam: serwer w ciągu miesiąca zmieni obliczę. Ostatnio nie mam aż tyle czasu, a ponadto jestem na urlopie, aby wszystkim zarządzać. Mogę tylko powiedzieć, że w kwietniu wejdzie wiele zmian. Na pewno EU nie zamienimy na DM, dlatego, że jego lokalizacja to Francja. A takowa się nie nadaje na DM i inne mody.

Pozdrawiam

• Ustrzel fraga! (+) 4
  • 3 miesiące temu...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności