Pomaranczaka Opublikowano 26 Marca 2015 Fragowicz Opublikowano 26 Marca 2015 Witam Od niedawna jestem na waszej serwerowni. Oczywiście staram się udzielać na forum jak na serwerach cs:go. Ale przejdźmy do tematu tego postu. Ponieważ patrze tak po waszych statystykach na serwerowni i zauważyłem że na ten serwer mało ludzi wbija. I z mojej strony jest takie pytanie czy zamiast serwera cs:go Europe nie dałoby się zastąpić na cs:go Deathmatch? Deathmatch na pewno by się przyjął na serwerowni waszej np. do rozgrzewki czy żeby ćwiczyć pamięć mięśniową w ręce Pozdrawiam Pomarancza
Pomaranczaka Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 26 Marca 2015 Sorki źle napisałem a możesz się wypowiedzieć na temat propozycji? :)
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 27 Marca 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Marca 2015 (edytowane) @ @Pomaranczaka takie propozycje składa się na pw do właściciela @Nesty Edytowane 27 Marca 2015 przez NC+
Zasłużony Fragowicz KondzioKDJ Opublikowano 27 Marca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Marca 2015 Musisz sobie zakodowac jak cała reszta graczy ze to jest sieć serwerów a nie serwerownia którą powtórzyłeś 3 razy. Sam pomysł myślę, że sprawdzilby się. Zrób to co napisał NC+.
Właściciel GET Opublikowano 27 Marca 2015 Właściciel Opublikowano 27 Marca 2015 Nie na PW, a tutaj na forum - i słusznie. Już odpowiadam: serwer w ciągu miesiąca zmieni obliczę. Ostatnio nie mam aż tyle czasu, a ponadto jestem na urlopie, aby wszystkim zarządzać. Mogę tylko powiedzieć, że w kwietniu wejdzie wiele zmian. Na pewno EU nie zamienimy na DM, dlatego, że jego lokalizacja to Francja. A takowa się nie nadaje na DM i inne mody. Pozdrawiam 4
Zasłużony Fragowicz JasiuZM Opublikowano 3 Lipca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Zasłużony Fragowicz JasiuZM Opublikowano 3 Lipca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi