Nexon Opublikowano 26 Marca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Marca 2015 witam mam taki problem 4 dni temu kupiłem vip na serwerze ffa i do tej pory go nie otrzymałem czy mógłby ktoś ogarnąć temat ? Z góry dziękuję i pozdrawiam :)
VULGAR. Opublikowano 26 Marca 2015 Zawieszony Opublikowano 26 Marca 2015 Hmm.Wejdź w sklep, masz tam panel użytkownika, jeżeli nie masz konta to się po prostu zarejestruj. I zobacz czy masz przypisane usługi jakieś, jeżeli nie to możliwe, że źle coś wpisałeś. Na co kupowałeś? setinfo "_pw" "hasło" - wpisywałeś to w konsole? może jakaś literówka w haśle.
VULGAR. Opublikowano 26 Marca 2015 Zawieszony Opublikowano 26 Marca 2015 (edytowane) Nie zauważyłem, że to CS GO, ale spojrzałem to możesz go nie mieć bo nikt Ci go jeszcze nie dodał, widocznie ktoś tego nie zauważył. @@Scalujcie ten post z tym wyżej bo myślałem, że automatycznie doda się do postu wyżej. Edytowane 26 Marca 2015 przez Mr. iMejcz#
Właściciel GET Opublikowano 26 Marca 2015 Właściciel Opublikowano 26 Marca 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi