VULGAR. Opublikowano 24 Marca 2015 Zawieszony Opublikowano 24 Marca 2015 Mam problem z tą mapą jakoś od niedawna, za każdym razem jak się ładuję to po jakimś czasie wyskakuje mi takie coś w konsoli: BUILD 6153 SERVER (0 CRC) Server # 215 Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Mod_LoadBrushModel: models/de_nust2/tree2.mdl has wrong version number (1179011410 should be 30) Client world model is NULL Client world model is NULL Szukałem mapy w plikach, bo chciałem ją usunąć żeby od nowa się wgrała, ale nawet tam jej nie ma. :/
agis Opublikowano 24 Marca 2015 Fragowicz Opublikowano 24 Marca 2015 W takim razie przeinstaluj cs'a. Normalnie wystarczy "wymienic" plik mapy, i bedzie zalatwione. Nie masz czasem 2 cs'ow, czy cos?
Właściciel GET Opublikowano 25 Marca 2015 Właściciel Opublikowano 25 Marca 2015 A po co przeinstalowywać CS-a? Wyraźnie jest napisane: Mod_LoadBrushModel: models/de_nust2/tree2.mdl has wrong version number (1179011410 should be 30) więc tak ciężko jest wejść do folderu, gdzie masz zainstalowany CS 1.6, cstrike_download/models/de_nust2 i usunąć tree2.mdl? Plik klienta nie jest po prostu zgodny z plikiem źródłowym dostępnym na serwerze, bo jak widać jest on u klienta za duży. Oczywiście zaraz sprawdzę czy dobrze wgrałem de_nust2 od autora.
Rekomendowane odpowiedzi