Skocz do zawartości

"Problem" na Nuke ?

KondzioKDJ

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Kilka dni temu siedziałem na serwerze i zobaczyłem coś bardzo dziwnego, coś z czym wcześniej nie miałem do czynienia. Mianowicie gdy mapa zmieniała się na de_nuke, serwer wczytywał jakby inne ustawienia. To znaczy, do serwera dorzucało od 5-8 botów do teamu, czas rundy zmieniał się na bodajże 4 minuty oraz mapa kończyła się po 3 rundach. Nie wiem jak teraz bo od tamtej pory nie grałem tej mapy ( w tej chwili siedzę sam i wszystko jest w porządku, aczkolwiek nie wiem jak będzie przy większej ilości osób ). Może to był jakiś jednorazowy błąd w grze albo coś, tak czy tak chciałem zwrócić na to uwagę :) 

Opublikowano

Jeżeli nadal masz ten problem to spróbuj usunąć mapę z folderu cs'a i niech ściągnie się jeszcze raz. Sprawdź w ten sposób.

Opublikowano

Wczoraj około 23.00 był nuke i było git.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Opisany błąd który występował na nuke powtórzył się dosłownie 5 minut temu na cs_office. To samo, boty zajmujące sloty, 3 rundy oraz 4 minuty trwająca runda. 
Tutaj macie link do zdjęcia jak to wygląda : http://imageshack.com/a/img661/8062/ynVGN7.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności