Skocz do zawartości

[KOSZ] Serwery?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam CS:GO Zadziałał mi i miejscami mam nawet 50 fpsów a na dworzu mam gdzies tak od 25-35 ;) Nie jest źle ale mam konto z banem vac i jedynie co to na botach moge grać przypomne jeszcze ze te konto nie jest moje tylko kolegi , i grał na czitach. Więc dał mi je za free ale z działającymi botami :) żebym mógł sprawdzicz czy mi cs;go pójdzie :) więc poszedł :) Było troche jebania z nim ale jest ^^ a teraz mam pytanie mam bana vac i podobno są jakies serwery niezabezpieczające i na których mógłbym wejsc z banem vac , jak tak to prosiłbym o jakieś IP do tego serwera :) bym był bardzo zadowolony :) + IP można wysłać mi na PW żeby nie reklamować , oraz dziś pozyczyłem od kolegi konto bez bana i wbiłem na wasz serwer dd2 i ogolnie fajny ten serwer ;)... Pozdrawiam

Opublikowano

Serwery takie bardzo latwo znajdziesz, uzywajac przegladarki serwerow spolecznosciowych. Klikasz tam na "klodke", i zobaczysz jakie sa.

Z reguly maja one haslo. Sa tez prywatne sieci serwerow crackowanych, do tego typu zlych czynow sie jednak nie przyczyniam, i moge Cie tylko odeslac na google.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ale po co komus gra która nie pójdzie bo ma się za slabego kompa? Kolega mu pożyczy konto z vac banem aby mógł stestowac sobie czy mu gierka odpowiada. Na początku nie szla mu bo byl za slaby komp. Teraz jak twierdzi kupił lepszego używanego kompa i mu Cs.go idzie ale spłukał sie z hajsu i nie stać go chwilowo na nowego cs-a. 30zl dla osoby nie pracującej to tez nie mala kwota nie przesadzajmy :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności