ApsIK Opublikowano 22 Marca 2015 Fragowicz Opublikowano 22 Marca 2015 Witam CS:GO Zadziałał mi i miejscami mam nawet 50 fpsów a na dworzu mam gdzies tak od 25-35 ;) Nie jest źle ale mam konto z banem vac i jedynie co to na botach moge grać przypomne jeszcze ze te konto nie jest moje tylko kolegi , i grał na czitach. Więc dał mi je za free ale z działającymi botami :) żebym mógł sprawdzicz czy mi cs;go pójdzie :) więc poszedł :) Było troche jebania z nim ale jest ^^ a teraz mam pytanie mam bana vac i podobno są jakies serwery niezabezpieczające i na których mógłbym wejsc z banem vac , jak tak to prosiłbym o jakieś IP do tego serwera :) bym był bardzo zadowolony :) + IP można wysłać mi na PW żeby nie reklamować , oraz dziś pozyczyłem od kolegi konto bez bana i wbiłem na wasz serwer dd2 i ogolnie fajny ten serwer ;)... Pozdrawiam
agis Opublikowano 23 Marca 2015 Fragowicz Opublikowano 23 Marca 2015 Serwery takie bardzo latwo znajdziesz, uzywajac przegladarki serwerow spolecznosciowych. Klikasz tam na "klodke", i zobaczysz jakie sa. Z reguly maja one haslo. Sa tez prywatne sieci serwerow crackowanych, do tego typu zlych czynow sie jednak nie przyczyniam, i moge Cie tylko odeslac na google.
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 24 Marca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Marca 2015 Ale po co komus gra która nie pójdzie bo ma się za slabego kompa? Kolega mu pożyczy konto z vac banem aby mógł stestowac sobie czy mu gierka odpowiada. Na początku nie szla mu bo byl za slaby komp. Teraz jak twierdzi kupił lepszego używanego kompa i mu Cs.go idzie ale spłukał sie z hajsu i nie stać go chwilowo na nowego cs-a. 30zl dla osoby nie pracującej to tez nie mala kwota nie przesadzajmy :)
Rekomendowane odpowiedzi