Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nasty czy jak ci tam H@ jak nie chcesz żebym grał na serwerze to po prostu powiedz że masz mnie w dupie i żebym stad wpierdalał i nie zawracał ci głowy bo widzę masz spokój i nikt się nie interesuje serwerem to nie masz roboty, w sumie to się nie dziwie jak wy tak traktujecie waszych graczy. Klient nasz Pan się mówi. Gdybym miał coś u was kupić po tym co robicie to chyba nie wiem z jakiego względu bo na pewno nie zrobiłbym tego dla was żeby wam pomagać. Prawdopodobnie znowu nabijesz 1-go posta i zamkniesz temat nie dając się nikomu wypowiedzieć ani nic odpisać.

Chcesz mi powiedzieć że pozwalacie się podszywać pod kogoś a używać cheatów nie ? Czemu nie zrobicie 2x serwerów do każdego moda. Na 1-wszym będzie moża grac na cheatach a na 2-gim będą grały te osoby które zapłacą za granie bez cheaterów mniej więcej działa ta twoja "zasada" wobec DR. Na którym nie ma cheatów, a podszywanie się można traktować jak oszukiwanie. Co więcej dobrze tak jak mówiłem nie chcecie banować ludzi za podszywanie to po prostu zbanujcie nick Ahmed, usuńcie lvl z niego albo ustawcie hasło i nie dawajcie nikomu hasła na konto na które poświeciłem swój czas i osobiście wbiłem tam lvl. Nie będę dawał jakiemuś śmieciowi który wchodzi na serwer na moim nicku i jeszcze mnie wyzywa od podszywek grac na nie swoim nicku.

Dodam że nie jestem jedyną osobą która ma problem z podszywkami na serwerze ale słyszałem że ta osoba również próbowała zrobić coś w tym kierunku ale nikt nie miał zamiaru mu pomóc.

Edytowane przez AhmedOdpalam
  • Karambit w plecy (-) 4
  • Właściciel
Opublikowano

Jeśli tak bardzo zależy Ci na tym, aby zwracać się do mnie bezpośrednio, to chociaż przepisuj dokładnie mój nick. 

Tłumaczę jeszcze raz: nikt nikogo nie ma w dupie. Mamy zdrowe i racjonalne podejście do wielu spraw, czego brakuje - niestety - innym sieciom serwerów. Tak jest chociażby w kwestii podszywania się pod dany nick. Niestety, ale nie jest on Twoją własnością, dlatego nie możemy karać innych użytkowników korzystających z niego, a ponadto:

a) Serwer jest dostępny dla każdego, czyli wspólnotą, którą zarządzają jednostki wyższe ( do tego wyznaczone )

b) Serwer jest opłacany i w pełni zarządzany przez właściciela, to on wydaje dekrety i ustala prawo

c) Twój nick nie jest zarejestrowany w sądzie, więc korzystanie z niego przez osoby trzecie nawet nie podczepia się pod paragraf o prawie autorskim

w związku z powyższym, strona zarządzająca nie jest organem sądowniczym ( przynajmniej w takim zakresie, jakbyśmy tego wszyscy chcieli ), aby ustalać kto pierwszy i kto miał prawo korzystać z tego nicku. Zatem w regulaminie jest jasno powiedziane, że jeśli chcemy uniknąć tego typu sytuacji, należy zarezerwować sobie nick metodą płatną na dany okres czasu. Jest taka możliwość i to jest uczciwe rozwiązanie, bo niestety za darmo nic nie ma. W związku w powyższym nie masz również prawa dyktować nam, co mamy zrobić z zawartością na Twoim nicku ( poziom, fragi, exp, ranking ), bo to nie należy do Ciebie, a do osoby, która w pełni tym zarządza, czyli do mnie. A ja nie zezwalam na to z racji tego, że nie ma ku temu podstaw. 

Twoje zażalenie, także porównanie jest irracjonalne. Dlatego, że cheatowanie jest działaniem ( oczywiście oszustwem ) negatywnym dla dobra ogółu serwera, a podszywanie tylko dla wybranych jednostek, czyli w tym przypadku Ciebie. Skala jest zupełnie inna i nie można spychać tego do jednego wora. 

Podsumowując: za darmo nic nie ma. Dlatego Twoje słowa w całości są bezzasadne, szczególnie "nie będę dawał jakiemuś śmieciowi który wchodził na serwer na moim nicku i jeszcze mnie wyzywa od podszywek grac na nie swoim nicku", bo to nie jest ani Twój nick ani tej drugiej osoby. Nic nie należy do Was obu.

Pozdrawiam

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Właściciel
Opublikowano
  • 4 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności