AhmedOdpalam Opublikowano 20 Marca 2015 Fragowicz Opublikowano 20 Marca 2015 (edytowane) Nasty czy jak ci tam H@ jak nie chcesz żebym grał na serwerze to po prostu powiedz że masz mnie w dupie i żebym stad wpierdalał i nie zawracał ci głowy bo widzę masz spokój i nikt się nie interesuje serwerem to nie masz roboty, w sumie to się nie dziwie jak wy tak traktujecie waszych graczy. Klient nasz Pan się mówi. Gdybym miał coś u was kupić po tym co robicie to chyba nie wiem z jakiego względu bo na pewno nie zrobiłbym tego dla was żeby wam pomagać. Prawdopodobnie znowu nabijesz 1-go posta i zamkniesz temat nie dając się nikomu wypowiedzieć ani nic odpisać.Chcesz mi powiedzieć że pozwalacie się podszywać pod kogoś a używać cheatów nie ? Czemu nie zrobicie 2x serwerów do każdego moda. Na 1-wszym będzie moża grac na cheatach a na 2-gim będą grały te osoby które zapłacą za granie bez cheaterów mniej więcej działa ta twoja "zasada" wobec DR. Na którym nie ma cheatów, a podszywanie się można traktować jak oszukiwanie. Co więcej dobrze tak jak mówiłem nie chcecie banować ludzi za podszywanie to po prostu zbanujcie nick Ahmed, usuńcie lvl z niego albo ustawcie hasło i nie dawajcie nikomu hasła na konto na które poświeciłem swój czas i osobiście wbiłem tam lvl. Nie będę dawał jakiemuś śmieciowi który wchodzi na serwer na moim nicku i jeszcze mnie wyzywa od podszywek grac na nie swoim nicku.Dodam że nie jestem jedyną osobą która ma problem z podszywkami na serwerze ale słyszałem że ta osoba również próbowała zrobić coś w tym kierunku ale nikt nie miał zamiaru mu pomóc. Edytowane 20 Marca 2015 przez AhmedOdpalam 4
Właściciel GET Opublikowano 20 Marca 2015 Właściciel Opublikowano 20 Marca 2015 Jeśli tak bardzo zależy Ci na tym, aby zwracać się do mnie bezpośrednio, to chociaż przepisuj dokładnie mój nick. Tłumaczę jeszcze raz: nikt nikogo nie ma w dupie. Mamy zdrowe i racjonalne podejście do wielu spraw, czego brakuje - niestety - innym sieciom serwerów. Tak jest chociażby w kwestii podszywania się pod dany nick. Niestety, ale nie jest on Twoją własnością, dlatego nie możemy karać innych użytkowników korzystających z niego, a ponadto: a) Serwer jest dostępny dla każdego, czyli wspólnotą, którą zarządzają jednostki wyższe ( do tego wyznaczone ) b) Serwer jest opłacany i w pełni zarządzany przez właściciela, to on wydaje dekrety i ustala prawo c) Twój nick nie jest zarejestrowany w sądzie, więc korzystanie z niego przez osoby trzecie nawet nie podczepia się pod paragraf o prawie autorskim w związku z powyższym, strona zarządzająca nie jest organem sądowniczym ( przynajmniej w takim zakresie, jakbyśmy tego wszyscy chcieli ), aby ustalać kto pierwszy i kto miał prawo korzystać z tego nicku. Zatem w regulaminie jest jasno powiedziane, że jeśli chcemy uniknąć tego typu sytuacji, należy zarezerwować sobie nick metodą płatną na dany okres czasu. Jest taka możliwość i to jest uczciwe rozwiązanie, bo niestety za darmo nic nie ma. W związku w powyższym nie masz również prawa dyktować nam, co mamy zrobić z zawartością na Twoim nicku ( poziom, fragi, exp, ranking ), bo to nie należy do Ciebie, a do osoby, która w pełni tym zarządza, czyli do mnie. A ja nie zezwalam na to z racji tego, że nie ma ku temu podstaw. Twoje zażalenie, także porównanie jest irracjonalne. Dlatego, że cheatowanie jest działaniem ( oczywiście oszustwem ) negatywnym dla dobra ogółu serwera, a podszywanie tylko dla wybranych jednostek, czyli w tym przypadku Ciebie. Skala jest zupełnie inna i nie można spychać tego do jednego wora. Podsumowując: za darmo nic nie ma. Dlatego Twoje słowa w całości są bezzasadne, szczególnie "nie będę dawał jakiemuś śmieciowi który wchodził na serwer na moim nicku i jeszcze mnie wyzywa od podszywek grac na nie swoim nicku", bo to nie jest ani Twój nick ani tej drugiej osoby. Nic nie należy do Was obu. Pozdrawiam 3
Właściciel GET Opublikowano 21 Marca 2015 Właściciel Opublikowano 21 Marca 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Serwery CS 1.6 - Fragujemy.com → [CS 1.6] 7# DEATHRUN at Fragujemy.com → [DR] Skargi i zażalenia do Serwery CS 1.6 - Fragujemy.com → [CS 1.6] 7# DEATHRUN at Fragujemy.com → [DR] Skargi i zażalenia → Archiwum skarg
Właściciel GET Opublikowano 18 Stycznia 2020 Właściciel Opublikowano 18 Stycznia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi