Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Lol ziomek to jest smutne co ty robisz daję ci dowód na to że ktoś się podszywa więc powinieneś go po prostu zbanować po co dajesz mi link do rezerwacji slota jak ja tego nie potrzebuje. Żałosne....
Zaraz napiszesz mi pewnie że spamuje ale to jest aż przykre co wy tu robicie. 

JasiuZM :

1. Paciak zrezygnował z funkcji Opiekuna (Jeśli to miałoby Ciebie zadowolić, bądź nie).

2. Na Twoim demku nie widziałem skracania Paciaka.
3. Twoje skargi nie zawierają SteamID/ValveID graczy, więc nie mogę banować po nicku (to tak jakbym wsadzał do więzienia Marcina, bo inny Marcin mi podpadł, potrzeby jest numer identyfikacyjny tj. pesel).

Rozumiem Twoje zaangażowanie i troskę o serwer, to co zrobiłeś, to o wiele więcej niż przeciętny gracz. Nie mogę spełnić Twojej prośby i zbanować ludzi, których wystawiłeś, musisz zgłosić nowe skargi z pełnymi danymi (jest do tego odpowiedni dział).

Serwer DR jest nowym serwerem, wy jesteście jego początkiem pokażcie, że trzymacie poziom. Jeśli będziecie się pilnować na wzajem, to serwer z czasem nabierze rozpędu.
Powiem też, że warto się starać, gdyż rekrutacja na admina jest otwarta i każde starania będą nagradzane, ale tak jak mówiłem wszystko zależy od was. Administracja także postara się częściej was doglądać.

Chyba jedyny admin który zasługuje na tą rangę tutaj i stara się zrobić cokolwiek dla tej sieci.

Nie wiem co z wami jest nie tak raz chcecie dowodu raz ip a jak macie wszystko to i tak macie to i nas (graczy) w dupie i robicie wszystko żeby nic nie zrobić.

Edytowane przez AhmedOdpalam
  • Karambit w plecy (-) 2
  • Właściciel
Opublikowano

Jak Ci nie odpowiada, zmień serwer. Grając na naszej sieci akceptujesz warunki. I nie mów mi, co jest moim obowiązkiem, co powinienem, bo póki co to ja płacę za to, aby taki śmieszny człowiek jak Ty tutaj mógł grać. 

Ja swoje zrobiłem: http://fragujemy.com/forum/11-informacje-o-serwerach/ - mnóstwo informacji, nowości, zmian wyszło dzięki mnie. 

Żałosne jest Twoje zachowanie, a także brak szacunku do mojej osoby, która Ci już tłumaczyła jak się sprawy mają związane z podszywaniem pod czyiś nick.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 4 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności