Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Proponuje zawiesić do co jego praw to po pierwsze, po drugie zaczekajmy do 3-5 dni jeżeli się nie zjawni i wyjaśni tą sprawe. Ale nie wydaje mi się żeby tygrys na coś takiego dał sobie pozwolić i ten Manio czy jak mu tam jest czy rzeczywiście jest jego sąsiadem. Czy Tygrys nie sprzedawał czasem konto steam na Giełdzie u nas? o to jego konto które inaczej jest podpisane. http://banid.pl/kto?to=0:0:729703SID wzięte z jego podania. 

Opublikowano

Właśnie te konto steam jest najdziwniejsze, przed wczoraj miałem w znajomych wszystko normalnie, wczoraj chce dodać patrzę a tu jakiś rusek ( :O )

Mnie również zastanawia ta sprawa.

Ale jeżeli Manio mówi prawdę to życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Tak jak reszcie cała sprawa wydaje się być dziwna?, podjerzana? Miejmy nadzieje, że to nie prawda ( wypadek) a z Tygrysem wszystko dobrze. Zdrówka.

Opublikowano

Jeżeli leży w śpiączce to te 3-5 dni chyba nie wystarcza, żeby wejść na forum i wyjaśnić tą sytuację.. Tak szczerze mówiąc to też bym chyba o niczym nie myślał Tylko żeby wyjść ze szpitala. Z tego co pisze jego znajomy to nie są jakieś zadrapania. No chyba, że to ukartowane.Huntler wygląda na to, że będziesz miał teraz więcej roboty. Ale poradzisz sobie ;*

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Zamykam. Czekamy na wyjaśnienie całej sprawy

• 3 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności