Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 20 Marca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Marca 2015 Proponuje zawiesić do co jego praw to po pierwsze, po drugie zaczekajmy do 3-5 dni jeżeli się nie zjawni i wyjaśni tą sprawe. Ale nie wydaje mi się żeby tygrys na coś takiego dał sobie pozwolić i ten Manio czy jak mu tam jest czy rzeczywiście jest jego sąsiadem. Czy Tygrys nie sprzedawał czasem konto steam na Giełdzie u nas? o to jego konto które inaczej jest podpisane. http://banid.pl/kto?to=0:0:729703SID wzięte z jego podania.
Bedzie Dobrze Opublikowano 20 Marca 2015 Zawieszony Opublikowano 20 Marca 2015 Właśnie te konto steam jest najdziwniejsze, przed wczoraj miałem w znajomych wszystko normalnie, wczoraj chce dodać patrzę a tu jakiś rusek ( :O ) Mnie również zastanawia ta sprawa. Ale jeżeli Manio mówi prawdę to życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Zasłużony Fragowicz Huntler Opublikowano 20 Marca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Marca 2015 Tak jak reszcie cała sprawa wydaje się być dziwna?, podjerzana? Miejmy nadzieje, że to nie prawda ( wypadek) a z Tygrysem wszystko dobrze. Zdrówka.
TbN~ Opublikowano 20 Marca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Marca 2015 Jeżeli leży w śpiączce to te 3-5 dni chyba nie wystarcza, żeby wejść na forum i wyjaśnić tą sytuację.. Tak szczerze mówiąc to też bym chyba o niczym nie myślał Tylko żeby wyjść ze szpitala. Z tego co pisze jego znajomy to nie są jakieś zadrapania. No chyba, że to ukartowane.Huntler wygląda na to, że będziesz miał teraz więcej roboty. Ale poradzisz sobie ;*
Zasłużony Fragowicz Huntler Opublikowano 21 Marca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Marca 2015 Zamykam. Czekamy na wyjaśnienie całej sprawy
Właściciel GET Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Właściciel Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi