Zasłużony Fragowicz Semir Opublikowano 24 Marca 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Marca 2012 Siema mam problem ze steam podczas aktualizacji przy 99% wyskakuje mi taki oto błąd : Co możecie poradzić ?
Wygnaniec Opublikowano 24 Marca 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 24 Marca 2012 A masz service pack 3 ?
Zasłużony Fragowicz Semir Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Marca 2012 A masz service pack 3 ? Do 7 nie ma chyba service packa 3 tylko pod xp
Wygnaniec Opublikowano 24 Marca 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 24 Marca 2012 A masz service pack 3 ? Do 7 nie ma chyba service packa 3 tylko pod xp Nom bo do windoswa 7 nie ma service packa 3 tylko jest 1. Z tego co wiem to kiedyś "STEAM" walneli takie zabezpieczenie że było wymagane koniecznie "service pack 3" i taki sam bład miałem. Miałem kiedyś taki sam problem i pisałem na tyle forach że głowa mała ale ktoś mi na jakiś forum napisał że jest wymagane service pack 3. Teraz to nie wiem bo nie mam takiego problemu. Nie wiem co ci teraz poradzić. Ja bym jeszcze spróbował odinstalować ponownie steam i cs dokładnie a potem zainstalować steam i cs. Najlepiej z płyty jak masz orginalnego steam.
Zasłużony Fragowicz Semir Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Marca 2012 Dobra reinstalacja steam pomogła temat do zamknięcia. @ Dzięki Beny :)
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Świat Counter-Strike'a → Counter-Strike 1.6 → Problemy i pytania do Gry → Wszystko o steam
Rekomendowane odpowiedzi