AquaDay Opublikowano 17 Marca 2015 Fragowicz Opublikowano 17 Marca 2015 Witam mam pytanie mianowicie dlaczego jak za każdym razem jak odpalam CS:GO to usuwa mi się automatycznie adres ip serwera mimo tego że za każdym razem daje serwer do ulubionych proszę o szybką pomoc ;( PS. Jak coś to sory nwm czy w dobrym dziale to napisałem, ale jestem dopiero na forum 2 dni i muszę ogarnąć gdzie co jest na forum :O
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 17 Marca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Marca 2015 A jeżeli wejdziesz w CS GO i ulubione serwery lub tam wklejasz nadal masz to samo? bo na steam to miałem to samo że mi znikał ale jak w cs wklepalem to działa bez problemu. PS. chyba nie w tym dziale napiłeś.
AquaDay Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 17 Marca 2015 Tak jak wkleje w ulubione adres ip to nadal mam to samo PS. Pisałem że nie zbyt jeszcze ogarniam forum gdzie co jest ;)
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 17 Marca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Marca 2015 (edytowane) GM się tym zajmie, a wracając do tematu no to myślę że po aktualizacji powinno pomóc, choć nie jestem na 100% pewny. Bo nic innego nie można zrobić. Edytowane 17 Marca 2015 przez kelek 1
AquaDay Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 17 Marca 2015 Okej dzięki wielkie za pomoc leci + za pomoc :D Temat do zamknięcia :)
Zasłużony Fragowicz JasiuZM Opublikowano 17 Marca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Marca 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Serwery CS:GO - Fragujemy.com → [CS:GO] ONLY AWP at Fragujemy.com → [AWP] Propozycje i uwagi do Serwery CS:GO - Fragujemy.com → [CS:GO] ONLY AWP at Fragujemy.com → [AWP] Offtopic serwera
Zasłużony Fragowicz JasiuZM Opublikowano 17 Marca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Marca 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Serwery CS:GO - Fragujemy.com → [CS:GO] ONLY AWP at Fragujemy.com → [AWP] Offtopic serwera do Pozostałe → Archiwum
Rekomendowane odpowiedzi