Taki Kriss Opublikowano 2 Marca 2015 Fragowicz Opublikowano 2 Marca 2015 Witam w ogóle się nie odpala, instalowałem na innej partycji brałem wersje 23,32 dawałem zgodność z 7 xp service pack 3 też probowałem, nic w ogóle nie wyskakuje okienko włączania się gry, nie mam również explorera w procesach. Błagam o pomoc bo już nie mam co wymyślić.
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 2 Marca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Marca 2015 Ale cs Ci nie odpala czy wg. jaka kolwiek gra ?
Zasłużony Fragowicz Achtung Opublikowano 2 Marca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Marca 2015 Prawy przycisk myszy na ikonke CS'a --> Właściwości --> Uruchom w trybie zgodności --> Win XP
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 2 Marca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Marca 2015 Działa to co pisałem pw?
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 2 Marca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Marca 2015 http://cssetti.pl/downloadspróbuj z tej strony.
Bolek Opublikowano 26 Marca 2015 Fragowicz Opublikowano 26 Marca 2015 (edytowane) Spróbuj Uruchomić w Trybie Zgodności z Windows XP lub 7 robisz to tak PPM na CS>>Właściwości>>Uruchom w Trybie zgodności, jeśli nie działa spróbuj uruchomić jako Administrator, jeśli dalej nie działa spróbuj pobrać CS z innej strony a nawet jak to nie zadziała Zainstaluj Windows 7 :) i sprawdź czy w menedżerze zadań masz proces EXPLORER.EXE jeśli masz wyłącz go, nie wyłączaj procesu o tej samej nazwie tylko z małych liter explorer.exe. Edytowane 27 Marca 2015 przez Bolek
Ernestooo Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Fragowicz Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Masz tu jeżeli ci nie pojdzie ten co masz go zainstalowanego, mi na win 8 śmigają normalnie http://cssetti.pl/downloadPozdrawiam
WaZnIaK Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Fragowicz Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Najlepszym rozwiązaniem jest zakupienie steama. Myślę że takich akcij nie będzie :)
KayaB Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Fragowicz Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zainstaluj cs'a jeszcze raz tylko nie instaluj go w programie files ;) Znajomy miał identyczny problem i zainstalował go po prostu na partycji, ale nie w programie files i gra śmiga ;) Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi