Wariacik JK Opublikowano 27 Lutego 2015 Fragowicz Opublikowano 27 Lutego 2015 Witam Moje pytanie jest takie jak w temacie. Czy istnieje opcja przekazania usługi na innego gracza ? Daj my na to ja chwilowo nie mogę grac, ale chce przekazać moja usługę koledze, żeby się nie zmarnowała. Czy jest taka opcja czy raczej to odpada :P bo nurtuje mnie ta kwestia.
VULGAR. Opublikowano 27 Lutego 2015 Zawieszony Opublikowano 27 Lutego 2015 jest taka możliwość bodajże w panelu użytkownika (sklep) masz tam opcje przypisz usługę czy jakoś tak :) 1
Wariacik JK Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 27 Lutego 2015 A jeżeli nie mam konta w sklepie :P bo kupowałem usługę przez SMS ( to muszę je założyć żeby to zrobić ? ) nie ma innej opcji XD ?
VULGAR. Opublikowano 27 Lutego 2015 Zawieszony Opublikowano 27 Lutego 2015 No ja tez kupowałem normalnie SMS, załóż konto i tyle, tam powinieneś mieć przypisane usługi, ja np tak nam :) 1
Wariacik JK Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 27 Lutego 2015 (edytowane) no to zaraz to sprawdzę :P Dzięki stary jest tam taka opcja :P leci łapka :) Można zamknąć :) Edytowane 27 Lutego 2015 przez Wariacik JK
Rekomendowane odpowiedzi