Szaku Opublikowano 19 Lutego 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Lutego 2015 Witajcie, przejdę do sedna. Za każdym razem, gdy wyłączam kompa, resetuje mi się confing albo coś, bo przywraca mi grafikę w CS:GO do ustawień domyślnych (rozdziałka, ustawienia, fxaa itp). Co może być przyczyną lub jak temu zapobiec? jest to irytujące, gdy gra się pół roku na swoich ustawieniach i trzeba je codziennie zmieniać.
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 19 Lutego 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Lutego 2015 Pytanie jeszcze takie, czy data oraz godzina się również zmienia?
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 19 Lutego 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Lutego 2015 Ustaw plik config "Tylko do odczytu"
Szaku Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) Nie, data się nie zmienia. Zaraz obczaję to z tym configiem. Dam info jak wyłaczę kompa, czyli pewnie jutro. EDIT: Miałem już ustawione "tylko do odczytu". Edytowane 19 Lutego 2015 przez Szaku
pjN Opublikowano 19 Lutego 2015 Fragowicz Opublikowano 19 Lutego 2015 Co masz w opcjach startowych gry? Jakie komendy startowe? biblioteka-prawy ma csgo-właściwości-ustaw opcje uruchamiania
Szaku Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) -threads 4 +cl_forcepreload 1 -freq 76 -noforcemparms -noforcemaccel Można zamknąć temat, po dzisiejszym patchu wszystko działa. Edytowane 20 Lutego 2015 przez Szaku
Rekomendowane odpowiedzi