Szqbany Opublikowano 15 Lutego 2015 Fragowicz Opublikowano 15 Lutego 2015 (edytowane) Jak w temacie chciałbym poruszyć temat o resecie lvl'i na cod mod #4. Wiele osób nie może grać na serwerze przez 1 główną osobę a tą osobą jest illyweee. Ma 183 poziom i mało tego gra jeszcze szeregowcem. Co może 183 lvl klasą szeregowiec ? Otóż nie da się grać. Wybiegnie taki na snajpera czy zacznie raszować na dd2 i co aby włączy apteczki i jest nie do zabicia -.- Cały czas prawie ma te ks'y czyli kilka razy w rundzie EMP oraz ostatnio 2 razy w rundzie miał NUKE. Proponowałbym jak najszybciej zresetować serwer czyli cały rank,lvl itd. Sorki niechcący napisałem nie tu gdzie trzeba. Mógłby ktoś przenieść temat do COD #4 propozycje ? Proszę o temat do kosza... Edytowane 15 Lutego 2015 przez Szqbany
Zasłużony Fragowicz Krix Opublikowano 15 Lutego 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Lutego 2015 Nie ten dział kolego to jest 4fun a nie CoD
Szqbany Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 15 Lutego 2015 (edytowane) Byku przecież edytowałem i napisałem,że nie tutaj... Temat do kosza napisze następny. Edytowane 15 Lutego 2015 przez Szqbany
Właściciel GET Opublikowano 15 Lutego 2015 Właściciel Opublikowano 15 Lutego 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi