Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, po ostatnich wydarzeniach, które miały miejsce na serwerze, proszę o osłabienie klasy Szeregowiec. Otóż gracz o nicku Illyweee to co wyprawia tą klasą przechodzi wszystko. Gracz wbił 170lvl i mając 220-230 HP + max wytrzymałość znakomicie ukazują moc tej klasy. Mając bodajże 2/3 dodatkowe skoki (lata po całej mapie) 1/9 z tej śmiesznej broni i 5 apteczek jest praktycznie nie do zniszczenia (pomijając 1/x z HE, miny itp.) Moja propozycja jest taka, żeby zmniejszyć tej klasie liczbę apteczek do 2/3. Jak pewnie wiecie Illyweee jest top1 na CoD Modzie i jego staty sięgają nawet 50-70 zabójstw do 5-10 zginięć. Myślę, że klasa i tak ma zaniżone statystyki (zdrowie, kondycja, wytrzymałość i inteligencja), ale nawet to nie pomaga. Zmniejszyć owej klasie liczbę apteczek lub ewentualnie zwiększyć 1/x zabicie z tej śmiesznej parówki :P i np. zastąpić je paroma pkt w statystykach. Warto już teraz zareagować, gdyż po resecie wiele osób zapewne zacznie grać tą klasą i na serwerze będzie kompletny młyn.

Pozdrawiam Stranierii *.*

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Który to już raz?! Gdybyśmy za każdym razem osłabiali klasy to dopiero byłby młyn. Czasem wystarczy pomyśleć zanim coś się napisze lub wypowie. haters gonna hate hate hate

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

To może chociaż zmniejszyć prawdopodobieństwo zabicia, ponieważ moim zdaniem 1/9 to trochę za dobrze jak na broń szybkostrzelną. Proponuję co najmniej 1/14 tak jak ma już kilka klas np. Arab czy Admirał. Bo to jest trochę dołujące gdy taka darmowa klasa zabija premki na 1 kulke, gdy postać zabijana ma wymaksowane statystyki, a zdarza się to dosyć często.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Właśnie z tym się zgodzę. Zwiększyć do 1/14. Gdy ktoś wbije tą klasą lvl większy niż 100 to wtedy zaczyna się zabawa. Ciężko zabić takiego, a ja czasami na 193lvl gine od jednej kulki albo po trzech. Gdy ktoś tą klasą wbije już naprawdę konkretny lvl i zacznie latać to zanim ja go zabije to ten ucieknie, albo walnie pod siebie apteczki, zacznie skakać i strzelać we mnie. To ja wtedy mam marne szanse nawet premką z wysokim lvlem.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

W update 5.0 proponowałbym rozsądnie (czyt. niezbyt mocno) osłabić zabójcę. Tak wiem temat był wielokrotnie poruszany, ale prawda jest taka, że gdy nie ma zbójnika to sobie zabójcą na niewidce lecę pół mapki, omijam grupę 4-5 graczy (międzyczasie dam przed nimi miny i z 1-2 padnie) później się dobrze ustawiam, tak, aby dwoma strzałami trafić 2 graczom 2 heady i zostaje 1. Według mnie rozsądnym krokiem byłoby zmienić broń, np. na xm1001 (czy jakoś tak) i dać do tego wbudowany bezlik z tego shoutgana, ale zabronić klasie tej używania eliminatora/ogranicznika rozrzutu. Osłabiło by to go, ale wtedy wyrównał by się poziom w klasach premium.

Pozdrawiam

Yoo/Patryczek

Edytowane przez Yoo
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności