Stranierii Opublikowano 9 Lutego 2015 Fragowicz Opublikowano 9 Lutego 2015 Hej, CYBERSUIT, od pewnego czasu można zauważyć, że praktycznie nikt nie gra tą klasą, w koncu to premka a chyba obecnie nikt nią nie gra... Proponuje dodanie tej klasie więcej rakiet - 2 to stanowczo za mało. Premka, która ma mniej rakiet niż podstawowa klasa. Któraś z klas ma bodajże 3 rakiety. Cybersuit z 4/5 rakietami byłby OK i proponuje dodać mu pare pkt do Wytrzymałości tak + 5/10/15 :) Mysle ze wtedy mogłaby ta klasa dorównać m.in. Zbójnikowi, ale na pewno nie bd lepsza od Zabójcy, który jest mega *.* Bo na razie Cybersuit to jest chyba najsłabsza premka z obecnych. Zarówno Kapitan jak i Konspirant są w sam raz, bo posiadają 1/1 z Awp/Scouta. Pozdrawiam Stranierii ;)
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 10 Lutego 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Lutego 2015 Stanowczo na nie. Ja grałem cybersuitem i jak sie zrobie full int to zabijam rakietką na hita. Wyobraź sobie 5 rakiet to juz 5 killi minimum na runde + skill lvl i m4... Co do wytrzymałości to zgadzam się można dodać z 10 pkt :)
Stranierii Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 10 Lutego 2015 Podsumowująć to jestem za tym, aby dodać Cybersuitowi 15 wytrzymałości, tak aby miał 20/30/30/30 tak jak Zabójca i podobnie jak Zbójnik, oraz dodać mu jeszcze 1 rakietę. :)
Zasłużony Fragowicz Skyline Opublikowano 10 Lutego 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Lutego 2015 Rakiet nie dodawać. Dodawć lepiej aby zabicie z rakiety zaliczało do ranku. Autodestrukcja u zabójcy dodaje się do ranku, ale zabicie z rakiety juz nie.
lepiej ci ? Opublikowano 11 Lutego 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 11 Lutego 2015 dobra klasa jest bo żadna inna klasa nie ma 5 skoków(skaczesz jak ninja ;P) a co do wytrzymałości to można by by poprawić tak o10 ;)
Właściciel GET Opublikowano 11 Lutego 2015 Właściciel Opublikowano 11 Lutego 2015 Hmm... w UPDATE 5.0 będziemy zastanawiać się nad niektórymi klasami, także premium.
Rekomendowane odpowiedzi