Blendzior- Opublikowano 4 Lutego 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Lutego 2015 Cześć, przedstawiam wam mojego najświeższego ace'a. Mały edit, gdyż jestem fanem minimalizmu :) Pozdrawiam! 5 Cytuj
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 6 Lutego 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2015 Można wiedzieć jak nagrywałeś? Czy bardzo dobra karta graficzna, czy jakoś specjalnie nagrywane? Cytuj
Zasłużony Fragowicz Achtung Opublikowano 22 Lutego 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Lutego 2015 Fajne. Jak zrobic takie dynamiczne przyblizenie ekranu? Cytuj
Zasłużony Fragowicz KondzioKDJ Opublikowano 8 Marca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Marca 2015 No też bym sam chciał się dowiedzieć czym nagrywałeś, ostatnimi czasy coś lepiej idzie sklejanie Head Shotów i jakiś filmik krótki chciałbym zmontować :) Btw - ace 2/10 :D Cytuj
BoBeR Aka Zabijaka Opublikowano 8 Marca 2015 Fragowicz Opublikowano 8 Marca 2015 skill musi być :D Cytuj
Blendzior- Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Czerwca 2015 Trochę mnie tu nie było, sory :) Filmik był nagrywany samym CS'em :D Pózniej konwertowany w jakimś programie (nie pamiętam nazwy) a na koniec Sony Vegas. Karta może być słaba i mocna, tylko, że jak masz słabą to demo ci się może nagrywać przez 8h a jak mocną to 0,5h... P.S. Nagrywane w 600 fps Cytuj
Zasłużony Fragowicz atraX.sO Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Czerwca 2015 niezły :) Cytuj
Zasłużony Fragowicz cRoss. Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Czerwca 2015 No bardzo ładnie :P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi