Zasłużony Fragowicz psiaq* Opublikowano 1 Lutego 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Lutego 2015 Emerytowany strażnik więzienny opowiada przyjaciółce o niezwykłym mężczyźnie, którego skazano na śmierć za zabójstwo dwóch 9-letnich dziewczynek. Zwiastun: Starszy film, ale to jest pozycja obowiązkowa.
ArciK Opublikowano 1 Lutego 2015 Fragowicz Opublikowano 1 Lutego 2015 Oglądałem to :) , chyba z 6 razy :P. Skazano go za niewinność :(
Tom Ek Opublikowano 1 Lutego 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 1 Lutego 2015 Piękny film.. Polecam
KeBaB Opublikowano 1 Lutego 2015 Wykluczony Opublikowano 1 Lutego 2015 Darabonk zrobił piękny film ! Też polecam, oglądany ze 3x :)
Moniicza Opublikowano 2 Lutego 2015 Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2015 Również polecam, jak dla mnie czysty klasyk :)
sandra88 Opublikowano 9 Marca 2015 Fragowicz Opublikowano 9 Marca 2015 rewelacyjny film na podstawie powiesci Kinga, w znakomitej obsadzie, w prawdzie nie pamietam czy otrzymał oscara...prawdopodobnie tak, kilku specjalistów w cenie jednego- outsourcing marketingu Public Relations- wykreujemy Twoją rzeczywistość
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 11 Marca 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Marca 2015 Extra film, polecam! Ale czy taki straszny to nie wiem :P
LaggeR* Opublikowano 11 Marca 2015 Wykluczony Opublikowano 11 Marca 2015 Film oglądałem dawno temu ale z tego co pamiętam to był świetny. Fajna historia, dobrze zagrany. Jeśli jeszcze ktoś go nie oglądał to serdecznie polecam.
MatriXMaN Opublikowano 18 Marca 2015 Fragowicz Opublikowano 18 Marca 2015 Film, który doprowadzi do łez, nawet zatwardziałego faceta :)) Gdy oglądałem go ze swoją dziewczyną, ona płakała jak boberek, a mi się łzy zakręciły na widok jej :P
Sisterosss Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Również oglądałam, klasyk ; >
Zasłużony Fragowicz JasiuZM Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Najwyższa półka, zaraz obok Skazany na Shawshank.
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zajebisty film. Można oglądać i się nie znudzi nigdy.
BrokenHeart Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) Ha, mi tez łezka sie zakrecila :D , A ogladal ktos jeszcze " Moj przyjaciel Hachiko" ?? Łzy same polecialy :( Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez BrokenHeart
Majkel. Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Fragowicz Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Ogólnie Zielona Mila jest jednym z najlepszych filmów w historii kina :) Niesie ciekawe przesłanie i sama fabuła oraz motyw tego olbrzyma ciekawi odbiorców ;)
Shhizer Opublikowano 5 Maja 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 5 Maja 2015 Fajny film, oglądałem z bratem, szukaliśmy i znaleźliśmy :D
Polish LogiStic PaweL Opublikowano 5 Maja 2015 Fragowicz Opublikowano 5 Maja 2015 Film miażdży system :)
` Tornado. Opublikowano 13 Września 2015 Fragowicz Opublikowano 13 Września 2015 Jeden z filmów ,który mnie naprawdę wzruszył :'( Polecam wszystkim serdecznie
Właściciel GET Opublikowano 6 Listopada 2017 Właściciel Opublikowano 6 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi