Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Informacje, które zebraliśmy i otrzymaliśmy sprawiają, że niekomfortowo byłoby nam kontynuować jakąkolwiek współpracę z tymi osobnikami. W związku z tym będziemy polecać naszym partnerom organizującym wydarzenia CS:GO, by nie dopuszczali do nich żadnego z tych osobników na eventach sponsorowanych przez Valve:

Duc “cud” Pham
Derek “dboorn” Boorn
Casey Foster
Sam “Dazed” Marine
Braxton “swag” Pierce
Keven “AZK” Larivière
Joshua “Steel” Nissan

źródło: cdaction.pl

Z tego co się osobiście dowiedziałem to gracze z w/w teamu obstawiali swoje mecze z 200 kont.
Ostatnie doniesienia mówią o blokadzie na ESEA i najprawdopodobniej na FACEIT.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Podobnie było z polskimi graczami z jakiejś tam drużyny (nawet dobrej). Też obstawiali, dostali jakaś karę, ale nie wiem jaką :P 

Wszystko można sprawdzić, nikt się nie ukryje. 

Opublikowano

Ale zamieszania z tym GO.. :)

Opublikowano

niezłą kasę pewnie na tym mieli...

Opublikowano

@Tygrys  Sytuacja miała miejsce bodajże w październiku zeszłego roku gdzie ALSEN podejmowało ELIMINACJĘ.
Wtedy ta pierwsza drużyna przegrała 16:10 i zyskali na tym ok. 2000$ ...

Opublikowano

Gdzie tu sens gdzie logika, ryzykować reputację, kasę od sponsorów, kilka lat gry dla jakiś debilnych skórek na broń.

Gdzie się podział honor u ludzi w dzisiejszych czasach ? 

Opublikowano

Podobnie było z polskimi graczami z jakiejś tam drużyny (nawet dobrej). Też obstawiali, dostali jakaś karę, ale nie wiem jaką :P

Wszystko można sprawdzić, nikt się nie ukryje. 

Pokazałeś tym postem swoją znajomość sceny cs;go ;) Był to alsen team. Patrząc na polską scenę lepsze jest vp, esc i inshock, więc nie wiem czy tak dobrą. Zawodnikom teoretycznie zakazano gry w meczach ESL, ale co z tego skoro diamon i tak sobie dalej gra turnieje sponsorowane przez esl i zgarnia nagrody ;)

Opublikowano (edytowane)

Pokazałeś tym postem swoją znajomość sceny cs;go ;) Był to alsen team. Patrząc na polską scenę lepsze jest vp, esc i inshock, więc nie wiem czy tak dobrą. Zawodnikom teoretycznie zakazano gry w meczach ESL, ale co z tego skoro diamon i tak sobie dalej gra turnieje sponsorowane przez esl i zgarnia nagrody ;)

no z tym inshockiem to ciężka sprawa. Jest MICHU z Loordem. MICHU świetny aimer z ESC,a Loord był na stałym poziomie w gold five. Wiadomo 1.6 ale myśle, że gdyby tylko poświęcili czas wygrali eliminacje do jakiegoś "mejdżora" to byłby top2 polski a może w ! top10 elite . 

Co do przekrętów. Były, są i będą. Dużo spraw jeszcze nie odkrytych, a myśle ze oprócz betowania i zarabiania hajsu znajdzie się pare chłopaków z siłą w myszczę i na monitorze : D 

Edytowane przez ELPOLAKO1996
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Gdzie tu sens gdzie logika, ryzykować reputację, kasę od sponsorów, kilka lat gry dla jakiś debilnych skórek na broń.

Gdzie się podział honor u ludzi w dzisiejszych czasach ? 

Tutaj nie chodzi tak o te skórki jak o kase z nich

Jeśli postawisz max-a 240$ (i to tylko csgolounge.com) to przy dobrym % możesz wyciągnąć naprawdę wiele więcej. (około 1000$)

do tego masz kilka stron bukmacherskich w których możesz obstawiać mecze tak jak w STS z tym że przez neta (real pieniądze)

W samym STS-ie turnieje offlinowe typu ESL, IEM, DH można obstawiać chociaż nie w każdym.

a jeśli chodzi o te "debilne skórki" to pomyśl sobie że płacisz za nie realne pieniądze i przy odrobinie rozumu możesz je sprzedać za realne pieniądze które dostaniesz do portfela. Wystarczy mieć coś wartego (mniej więcej powyżej 50$) i wystawiać na allegro/ebay i kasa leci do kieszeni. Tak więc niektórzy naprawdę są nienachapani na dodatkową "premie" i dlatego coś takiego robią ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności