Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki oto problem jego nazwa jest zawarta w temacie "cl_flushentitypacket". Jest to error który co jakiś czas wyświetla mi się w grze, co powoduję "ścinkę" na kilka sek. Problem z tym mam od dłuższego czasu, korzystam z wifi którego router znajduje się za ścianą w drugim pokoju. Nie wiem co mam z tym zrobić, jak za to się zabrać, czy problem tkwi u mnie czy u mojego dostawcy internetu. Jest ktoś kto spotkał się z tym samym problemem lub wie jak temu zaradzić ?

• Właściciel
Opublikowano

Najczęściej problem pojawia się, gdy jest problem z połączeniem ( zerwanie połączenia ) lub loss wysokie. Więc problem nie leży po stronie CS'a, a Internetu.

Opublikowano

Więc jak myślisz mam odezwać się do dostawcy i po prostu powiedzieć co się dzieje, zażądać sprawdzenia, naprawy przesyłu neta ?

• Właściciel
Opublikowano

Przygotuj się do tego odpowiednio. Zrób pomiar programem winMTR podczas gry ( 5 minut ), a także siedząc w Internecie. Obsługa tego programu dostępna tutaj: http://fragujemy.com/topic/19548-zg%C5%82o%C5%9B-problem-ze-stabilno%C5%9Bci%C4%85-na-serwerze-dd2/

Prześlij wynik tutaj do tematu i powiem Ci, czy z takimi dowodami możesz wyskoczyć do dostawcy. 

Opublikowano

Jak to? Nic nie wycinałem po 5 min kliknąłem "STOP" a potem "Cope text to clipboard" i wkleiłem.

Opublikowano

No słuchaj robiłem jeszcze raz i drugi, nic się nie zmieniło dalej podobny odczyt.

Opublikowano

Pokombinuj z priorytetami , albo lepiej podaj mi parametry Twojego sprzętu i jakie masz oprogramowanie  to spróbuje Ci pomóc . Mi pomaga steam - powyżej normalnego hl - wysoki 

Jeśli wykonasz wszelkie kombinacje z tym i nadal będzie bez zmian proponuje dopisać w userconfig cl_updaterate 20 , cl_cmdrate 30 

PS. przed tym wszystkim spróbuj po prostu zrobić się na steam offline . 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności