JimiHumuhuma Opublikowano 20 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Stycznia 2015 Witam mam taki oto problem jego nazwa jest zawarta w temacie "cl_flushentitypacket". Jest to error który co jakiś czas wyświetla mi się w grze, co powoduję "ścinkę" na kilka sek. Problem z tym mam od dłuższego czasu, korzystam z wifi którego router znajduje się za ścianą w drugim pokoju. Nie wiem co mam z tym zrobić, jak za to się zabrać, czy problem tkwi u mnie czy u mojego dostawcy internetu. Jest ktoś kto spotkał się z tym samym problemem lub wie jak temu zaradzić ?
Właściciel GET Opublikowano 20 Stycznia 2015 Właściciel Opublikowano 20 Stycznia 2015 Najczęściej problem pojawia się, gdy jest problem z połączeniem ( zerwanie połączenia ) lub loss wysokie. Więc problem nie leży po stronie CS'a, a Internetu.
JimiHumuhuma Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Stycznia 2015 Więc jak myślisz mam odezwać się do dostawcy i po prostu powiedzieć co się dzieje, zażądać sprawdzenia, naprawy przesyłu neta ?
Właściciel GET Opublikowano 20 Stycznia 2015 Właściciel Opublikowano 20 Stycznia 2015 Przygotuj się do tego odpowiednio. Zrób pomiar programem winMTR podczas gry ( 5 minut ), a także siedząc w Internecie. Obsługa tego programu dostępna tutaj: http://fragujemy.com/topic/19548-zg%C5%82o%C5%9B-problem-ze-stabilno%C5%9Bci%C4%85-na-serwerze-dd2/ Prześlij wynik tutaj do tematu i powiem Ci, czy z takimi dowodami możesz wyskoczyć do dostawcy.
JimiHumuhuma Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Stycznia 2015 (edytowane) http://wklej.org/id/1602341/ Edytowane 20 Stycznia 2015 przez JimiHumuhuma
Właściciel GET Opublikowano 20 Stycznia 2015 Właściciel Opublikowano 20 Stycznia 2015 Dlaczego wyciąłeś? Masz dać pełny winMTR.
JimiHumuhuma Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Stycznia 2015 Jak to? Nic nie wycinałem po 5 min kliknąłem "STOP" a potem "Cope text to clipboard" i wkleiłem.
Właściciel GET Opublikowano 20 Stycznia 2015 Właściciel Opublikowano 20 Stycznia 2015 To nie jest możliwe, abyś miał taką trasę sieciową. Wpisz w start IP serwera bez portu normalnie.
JimiHumuhuma Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Stycznia 2015 No słuchaj robiłem jeszcze raz i drugi, nic się nie zmieniło dalej podobny odczyt.
TeHaCe Opublikowano 22 Stycznia 2015 Fragowicz Opublikowano 22 Stycznia 2015 Pokombinuj z priorytetami , albo lepiej podaj mi parametry Twojego sprzętu i jakie masz oprogramowanie to spróbuje Ci pomóc . Mi pomaga steam - powyżej normalnego hl - wysoki Jeśli wykonasz wszelkie kombinacje z tym i nadal będzie bez zmian proponuje dopisać w userconfig cl_updaterate 20 , cl_cmdrate 30 PS. przed tym wszystkim spróbuj po prostu zrobić się na steam offline .
Właściciel GET Opublikowano 24 Stycznia 2015 Właściciel Opublikowano 24 Stycznia 2015 Tak wygląda prawidłowy wynik pomiaru winMTR: http://wklej.org/id/1606770/txt/
Rekomendowane odpowiedzi