Skocz do zawartości

[KOSZ] Co myślicie o...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Mam do Was wielką prośbę. A w zasadzie dwie.

1. Moglibyście wypowiedzieć się na temat kilku gier?. (Potrzebna mi dość 'szczegółowa' opinia)

a) - Borderlands

b) - Call of Duty: Modern Warfare 2 (SP i MP)

c) - Counter Strike: Source (+Beta)

d) - Left 4 Dead

e) - Sid Meier's Civilization V

f) - Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy

g) - Terraria

2. Czy znacie może jakieś ciekawe gry z trybem co-op ? ( Oprócz powyższych + mogą być z możliwością gry na piratach--nawet lepiej )

Szukałem na wielu forach, ale nic ciekawego nie znalazłem. Może wy znacie coś fajnego :) .

PS. Bardzo Wam polecam tryb Co-Op w Borderlands. Masa ciekawej i emocjonującej gry :) .

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Co do co-opa to jest wiele gier, np. F.E.A.R 3, który przeszliśmy razem ze sweetem ;d, a co do borderlands to słyszałem dużo dobrych opinii, ale jakoś mnie ta gra nie przyciągneła tak ;(

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Co-op - battlefield 3

Left 4 Dead, gra polega na zabijaniu zombie, jak dla mnie bezsensowna, lecz może komuś się spodobać, masz w niej do wybrania 1 z 4 postaci, posiada tryb multi.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Left 4 Dead - grałem i naprawdę ciekawa gra, która serdecznie Ci polecę.

Opublikowano

Left 4 Dead bardzo dobra gierka z klimatem, mocno wciągająca. mocny survival :D.Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy : jeśli lubisz serie star wars-ów , to właśnie ta gra jest dla ciebie :P ma nieduże wymagania, ciekawy wątek, zwroty akcji wiele opcji do wyboru (np. typy i kolory mieczy świetlnych,umiejętności, ciuchy, rasa, dobro i zło ) z tych nowszych naprawdę polecam star wars The force unleashed II. niestety ma wysokie wymagania. co do terrarii to ciekawa gra, calkiem rozbudowana jak na sandboxa 2d, bardzo ciekawy system multi player ( podróżujesz między serverami swoja 1 postacią i itemy w ekwipunku zostają :D ) . gra na kilka tygodni (jak dla mnie to max :P)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Left 4 Dead - Polecam grałem, i szczerze mówiąc nie nagrałem sie :DD

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Borderlands - będę miał jutro albo pojutrze. Ale z tego co słyszałem to zajebista :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Terraria jest fajna, lecz można mieć pirata i tez działa multiplayer :p

Lecz jak dla mnie to gry only oryginal.

• 3 lata później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności