Fuck it. Opublikowano 14 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Stycznia 2015 (edytowane) Witam bardzo serdecznie!Założyłem ten temat, ponieważ leżąc wczoraj wieczorem przed snem (A ZAWSZE WTEDY MYŚLE O CS!) każdy ma te "złote przemyślenia".Moim wczorajszym przemyśleniem było zastanowienie się nad pochodzeniem nick'a jednego z graczy naszego serwera 4fun (Nie wymienie, którego gracza, ponieważ Polish się zaczerwieni :D :P ). Ogólnie chciałbym założyc bardzo rozrywkowy temat, który zawierałby PRZEDE WSZYSTKIM genezę naszych nicków :) Wiecie-coś w stylu- "No i tak to się już przyjęło". Oczywiście dołożę jeszcze inne informacje o graczach, tak abyśmy mogli się lepiej poznać, a myślę, że to niezła rozrywka:) Wiem, że jest dział na forum zajmujący się przedstawianiem się, ale "Cześć, miło poznać" to nie to samo. A naprawdę tworzymy jedną, wielką rodzinę tej sieci serwerów. Wiele osób traktuje się tutaj nawzajem jak rodzeństwo i to naprawdę fajna sprawa:) A więc DO ZABAWY!Tak więc zacznę od siebie i zademonstruję jak ma wyglądać nasze "cv", oczywiście nie trzeba wypełniać wszystkich jak ktoś nie chce :PImię: MarcinMiejscowość: Jasło( koło Rzeszowa), Obecnie KrakówNick w grze: Fuck it.Pochodzenie nicku: No jak to bywa w te dni po zerwaniu, na wszystko ma się wyrąbane :D Od tamtego czasu jakoś zostało:POd jak dawna grasz w cs: 10,5 rokuOd siebie: Mam nadzieje, że pomysł się spodobał :) Jeżeli nie, to jest mi z tego powodu bardzo wszystko jedno:P Edytowane 14 Stycznia 2015 przez Fuck it.
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 14 Stycznia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Stycznia 2015 http://fragujemy.com/topic/222-sk%C4%85d-wzi%C4%85%C5%82-si%C4%99-tw%C3%B3j-nick/ <clap> <clap>
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 14 Stycznia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Stycznia 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi