Skocz do zawartości

[KOSZ] TAK czy NIE - Wadim Tyszkiewicz vs Andrzej Jaworski 13.01.2015

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

TAK czy NIE - Wadim Tyszkiewicz vs Andrzej Jaworski 13.01.2015

Warto też przewinąć na końcówkę ( 24:40 ) komentarza:

"Mieszkam w Inowrocławiu, zarabiam w zwykłym sklepiku najniższą krajową. Dostaję na rękę 1300 zł. Mam rodzinę, bywa różnie, ale nie narzekamy, ważne że jest praca. Jak słyszę, co wyprawiają górnicy to mi się w głowie nie mieści! Zarabiają po 5 tys. zł i jeszcze mają źle!"

I bardzo mądry komentarz tej Pani, bo ma 100% rację. Tak samo jak Wadim Tyszkiewicz, że prywatyzacja rozwiązałaby sprawę. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

"Ile zarabia górnik w Polsce? Miesięczne wynagrodzenie (mediana) górnika wynosi 4410 PLN. Zarobki 50% górników wahają się od 3360 PLN do 5400 PLN. Premia stanowi średnio 12% pensji całkowitej górnika, natomiast 88% to płaca podstawowa. Część górników otrzymuje również benefity."

13stki,14stki... w dupach się poprzewracało. Je ne suis pas Górnik.

EDIT: A Pan "Chuj Mu W Dupę" Duda z Solidarności tylko wykorzystuje biednych ludzi, żeby zrobić zamieszanie i może w końcu przejąc z Jarkiem władzę (BROŃ BOŻE!!!)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Mój ojciec był górnikiem i tak dobrze jak teraz to nie było.

Teraz średnia górnicza emerytura to 3,5 tyś, a mój ojciec

ma ledwo co 2,2tyś. Zarabiał też nieco ponad 2 tysie i miał

3 tony węgla na rok. 

• 2 lata później...
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności