Neu~ Opublikowano 14 Stycznia 2015 Fragowicz Opublikowano 14 Stycznia 2015 Witam, dziś na serwerze pojawiły się potworne lagi, nie wiem z jakiego powodu, wczoraj dostałem informacje od administracji iż tylko ja mam lagi na serwerze DD2. Jednak dziś od jakiś dobrych dwóch godzin lagi są cały czas, może to przez asysty? Problem do rozwiązania. Pozdrawiam. :)
Właściciel GET Opublikowano 14 Stycznia 2015 Właściciel Opublikowano 14 Stycznia 2015 Problemem nie jest plugin. Lagi są ponoć na ZOMBIE INFECTION również. Przyczyny takich problemów są różne, np. problem natury sieciowej, ddosy etc. - te najczęściej i praktycznie w skali roku aż 90% przez to jest problemów z serwerami. Dlatego utworzyłem specjalny do tego temat, znajdziesz tam wskazówki jak pomóc przy rozwiązaniu problemu: http://fragujemy.com/topic/19548-zg%C5%82o%C5%9B-problem-ze-stabilno%C5%9Bci%C4%85-na-serwerze-dd2/- pomiar jest wysyłany do Pukawki, która monitoruje sytuacje i jeżeli jest problem na trasie, to potrzebuje wyniki pomiarów, aby opierać się na czymś i zainterweniować u operatorów. Dlatego proszę o wykonanie pomiaru winMTR. Opis podany jest w temacie. Pozdrawiam PS. Gdyby był problem od asyst, to serwer padałby, a nie lagował.
Właściciel GET Opublikowano 27 Stycznia 2015 Właściciel Opublikowano 27 Stycznia 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi