Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, co wy na to żeby zrobić jakieś turniej 5on5 / 1on1 ? :)

A żeby dopisać sie do turnieju trzeba zrobić np. 5 reklam serwera na innych forum.

Pozdrawiam iN. # :D

Opublikowano

Jest multum takich tematów z takimi propozycjami... Ty najzwyczajnien w świecie nabijasz sobie posty co widać na profilu, niech zgadnę chcesz złożyc podanie o admina i nabijasz posty,prawda?:)

Widziałem:)

Zamykać to...

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Tak, mam zamiar składać podanie, i brakuje mi postów :D

Ale dlaczego od razu zamykać? Może akurat ten będzie wyjątkowy i administracja coś więcej pomyśli o tej propozycji :D

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

pomyślmy dlaczego zamknąć... może dlatego że to zły dział?

skoro coś takiego proponujesz to bardziej szczegółowo to opisz na czym to ma polegać jakieś zasady a nie po prostu napisać zapytać i zapomnieć

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Zamykać to. Podejście do tematu jak widać jest z dupy wyciągnięte, no nie róbmy sobie żartów. Kompletny brak ogarnięcia forum i opcji szukaj na dodatek spamuje w innych tematach nie związanych z tym o czym pisze.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nie pogrążaj się człowieku, bo do admina nie brakuje Ci postów, a raczej rozumu.

• Ustrzel fraga! (+) 6
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności