Kylu:) Opublikowano 6 Stycznia 2015 Fragowicz Opublikowano 6 Stycznia 2015 Nesty mnie warnami nie musisz straszyc , kazdy wie jak jest . Skoro chcesz dobra serwera , to aSg nie dostanie UB . Skoro on dostanie UB to odczujesz to na liczbie graczy . A wiesz o tym ze ciezko teraz o graczy , bo duzo osob przechodzi na CS:GO , z reszta spytaj sie adminow ilu masz stalych graczy na serwerze ... Ban dla ER R O R A : za co ? Za to ze powiedzial prawde ?
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 6 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Stycznia 2015 Na wstępie powiem, że ten post możesz oddzielić lub nie, chodzi mi tylko, żebyś przeczytał. A więc tak: Kiedyś, już prawie 2 lata temu dostałem bana za niby aimbota (http://fragujemy.com/topic/7435-odwo%C5%82anie-bezlitosny/#entry29981 , nie mam sobie nic do ukrycia, jak ktoś o tym nie wiedział, to już wie). Grając w tamtych czasach lubowałem się w bunnyhopu jak i serwerach deathrun (również do dziś), lecz nie wiedziałem, że do tego są pluginy na serwerze lub ktoś używa scrolla, dużo ćwiczy itp. (Kolega asg też niewiedzial, że takie ustawienia na zwiększenie fps jest oszustwem w sprawie smokegrenade tak jak ja w przypadku bunnyhop). Pamiętam również, że pytałem się admina, czy można robić bh (chodziło mi o "plugin", który działał jak na serwerach dr czyli lepiej niż na scrollu, ale i tak nie miałem mało fps, więc różncy dużej z bieganiem nie było. Przyznalem się, jak to sprawiedliwy człowiek, że miałem taki i taki cheat i miałem wszystkie rzeczy wyłączone bez auro bunnyhop. Po tym stwierdzeniu nie było tak jak w tym przypadku, nawet nie wie, że to jest nielegalne i w ogóle, lecz od razu byłem "namaszczony" jako cheater, nawet nikt nie sprawdzał dema z prawdziwym powodem. Wyniko na to, że zgodnie z tym traktowaniem każdego równo są 2 opcje: 1. Powiedzmy, że cofamy się do tamtych lat i mówimy: Ok, niewiedziales, więcej tak nierob itd. 2. Kolega aSg dostaje bana permanentnego za używanie takiego, a nie innego wspomagacza przez tak długi okres czasu (ja może używałem 1/2 dni, w żadnym celu rushowanie itd., poprostu lubiłem skakać bez ciągłego klikania spacji). Nesty, czemu w tym temacie akurat tak go bronisz? Nagle taka sprawiedliwość? A gdzie była ta sprawiedliwość jak 2 lata temu nie grałem u was przez pół roku lub dłużej dopóki nie zmieniłem internetu? Wszyscy piszący komentarze mają rację, w tej sprawie jesteś bardzo skłonny dać mu ub, a w innych sprawach dajesz od razu permanentnego bana. Tyle w tym temacie, mam nadzieję, że przeczytałeś. Mam prawo udzielić swoją opinię, powiązana z tematem. Pozdrawiam. 1 1
Właściciel GET Opublikowano 6 Stycznia 2015 Właściciel Opublikowano 6 Stycznia 2015 Ty mnie nie strasz, bo dużo podobnych do Ciebie, prymitytów, też mnie straszyło spadkiem graczy i co? Mega wzrost jest. Więc spierdalaj w podskokach z naszej sieci serwerów jak Ci się coś nie podoba. Myślisz, że jak ktoś taki jak Ty opuści 4FUN, to będę płakał? Będę w skowronkach wręcz, bo nie ma tu miejsca dla takich oszustów jak Ty. A co do ERROR'a - co to ma wspólnego z tematem? Dostał to dostał i niech Cie nie interesuje. Jeśli Ty nazywasz prawdą wypisywanie do mnie, że rodzice mnie skrzywdzili, dając mnie tak a nie inaczej imię lub jeszcze gorsze teksty, to ja Ci gratuluję naprawdę poziomu, który i tak jest już niski w Twoim przypadku. Bo każdy z adminów doskonale wiedział, jaki on jest. A wiesz co jest najgorsze? Że żaden z nich nie zbanował go ani nie poruszył tematu, tylko jedna jedyna osoba, której tożsamości nie ujawnię. To jest rzeczywiście poziom. Jak będziesz dokładał do serwera, interesował się nim należycie, rozwijał, to wtedy masz prawo szczekać, a teraz nie. PS. Regulamin forum zabrania przenoszenia prywatnych animozji do takich tematów. Rejestrując się, zaakceptowałeś panujące tu warunki. @Zaqowity Fragujemy.com ma budować społeczność merytoryczną, dojrzałą, a Ty już od dawna odstajesz od głównego nurtu i jakiejkolwiek przyzwoitości. Od samego początku masz brak myślenia. Proponuję ukończyć wreszcie podstawówkę, to zaledwie 6 klas. Tam nauczą Cię myślenia, kreowania i dojrzałości na podstawowym poziomie. 1
Rekomendowane odpowiedzi