Zasłużony Fragowicz OstrozNiePacze Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Stycznia 2015 (edytowane) Nick jakiego używasz : OstrozNiePacze Wiek : 20 lat Staż gry Counter-Strike GO : 2 miesiące. Wcześniej Cs 1,6 około 7 lat Staż gry na serwerze : Około miesiąca Czy kiedykolwiek byłeś karany na fragujemy.com : Nigdy Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję : Tak, swojego czasu na jednych z najlepszych serwerów w Polsce lagownia.eu Około 5 lat wstecz Znajomość komend oraz funkcji admina : Wypadało by sobie przypomnieć komendy Godziny w jakich grasz : obecnie od południa nawet do późnych godzin wieczornych Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem : Jestem przyjazną, kulturalną osobą która miała już styczność z administracją serwerów potrafię się zachować. Szukałem serwerów podobnych do starych na których grałem tzn lagownia.eu udało sie fragujemy.com jest obecnie siecią serwerów która zastępuje mi lagownie która upadła. Może nie gram długo na waszych serwerach ale myślę że warto dać mi szansę. Postanowiłem złożyć podanie bo wiem że potrzebujecie rozszerzyć grono administratorów. Możliwość pomocy finansowej dla serwerów jeśli jest taka potrzeba. Często przebywam na serwerze TP w cs GO, przydałaby się dodatkowa osoba do pilnowania tego serwera. STEAMID : STEAM_1:0:50183268 Dziękuję. Edytowane 2 Stycznia 2015 przez OstrozNiePacze
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Stycznia 2015 Musisz nadrobić forum, ale potrzeba bardzo adminów więc dam Ci tak.
Zasłużony Fragowicz OstrozNiePacze Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Stycznia 2015 5 lat temu nie mogłeś sprawować funkcji admina na CS:GO, a to właśnie na takim serwerze ubiegasz się o niego. Więc dopisz znajomość z adminowaniem na CS:GO. U mnie forum pokazuje, że zarejestrowałeś się za rok 29 grudnia 2015r. ;D Musisz nadrobić forum, ale potrzeba bardzo adminów więc dam Ci tak. Nie piszę tutaj właśnie o cs go lecz o 1,6 pytania tyczyły się chyba ogólnie o COUNTER STRIKE więc napisałem. Być administratorem w CS GO NIE BYŁEM. Zawsze można nadrobić i się wyuczyć jeśli się coś zmieniło I jeśli chodzi o forum to hehe może jestem z przyszłości :D
Właściciel GET Opublikowano 2 Stycznia 2015 Właściciel Opublikowano 2 Stycznia 2015 Pomylony jest wzór w działach CS:GO. Na DD2 jest dobrze, zaraz posprawdzam resztę. Więc proszę zmień: http://fragujemy.com/topic/15486-wz%C3%B3r-podanie-o-admina/na ten wzór.
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 2 Stycznia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Stycznia 2015 SB mało różni się od AMX. Ja jestem na Tak. Kulturę ma, ogarnia karabiny. Grałem z nim na TP i wierzę, że podoła zadaniu.
blackfive Opublikowano 2 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Stycznia 2015 Myślę że admini CS:GO[TP] najlepiej znają sytuację. Zaufam ich werdyktom. +
Właściciel GET Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Właściciel Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi