Nawicho Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zawieszony Opublikowano 2 Stycznia 2015 (edytowane) Procesor Intel core i5 4690k ( jeszcze nie podkręcałem) Karta graficzna geforce gtx 970 Ram 8 Gb Płyta główna Z97P-D3 Ile będę miał fps i przy jakich ustawieniach/grafice Edytowane 2 Stycznia 2015 przez Nawicho
Właściciel GET Opublikowano 2 Stycznia 2015 Właściciel Opublikowano 2 Stycznia 2015 A sam nie możesz sprawdzić? Przecież to jest zależne od wielu czynników. Pójść pójdzie, ale sam testuj konfigurację.
Nawicho Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Zawieszony Opublikowano 2 Stycznia 2015 Tak ale jeszcze nie zakupiłem dlatego chce mieć 100% pewność czy mi pójdzie w najwyższych ustawieniach
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Stycznia 2015 tak zdecydowanie Ci pójdzie CS:GO Karta graficzna wyciągnie Ci na maksymalnych ustawieniach Procek też jest niczego sobie Ram wystarczająco dużo Gra płynnie powinna Ci chodzić na najwyższych ustawieniach ;)
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Stycznia 2015 Pójdzie !
Rudy koko Opublikowano 2 Stycznia 2015 Fragowicz Opublikowano 2 Stycznia 2015 no no komputer dobry CS CI pójdzie ale też zależy od połączenia z internetem czy lagów nie będziesz miał
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie. 2
Rekomendowane odpowiedzi