LoL2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Fragowicz Opublikowano 31 Grudnia 2014 Siemka, mam 3 propozycję. Pierwszą jest dodanie sprzedaży perków za 3000$ (do ustalenia). Często jest problem ze zdobyciem dobrego perku, zwłaszcza przykre jest to dla tych słabszych graczy. Te 3000$ zawsze szybciej by pomagały zarobić kasę na kupno perka. Druga propozycja to dodanie monet. Chyba każdy wie o co w tym chodzi. Tylko można by zwiększyć ceny niektórych rzeczy np. perk za 20 monet itp. Żeby też ci starsi gracze nie mieli platyn od 1 rundy (chociaż będzie tak prawdopodobnie :D ) Trzęcią jest dodanie komendy /joint (można /ruletka itp.) można było by ją użyć raz na mapę i można byłoby w niej wygrać 1-xx expa (maksymalna ilość uzgodni administracja) lub 1-xx monet (maksymalną ilość uzgodni administracja). Oczywiście jakby druga propozycja została odrzucona to może zostać sam exp.
lepiej ci ? Opublikowano 31 Grudnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Grudnia 2014 sprzedaż perkow byłaby dobrym pomysłem :D
Właściciel GET Opublikowano 1 Stycznia 2015 Właściciel Opublikowano 1 Stycznia 2015 Ruletka i monety odpadają. A sprzedać może polecieć do TODO.
aka zabijaka Opublikowano 1 Stycznia 2015 Fragowicz Opublikowano 1 Stycznia 2015 (edytowane) Sprzedaż perku fajna sprawa jestem za. Edytowane 1 Stycznia 2015 przez aka zabijaka
Właściciel GET Opublikowano 4 Stycznia 2015 Właściciel Opublikowano 4 Stycznia 2015 Nic się nie pojawi niestety. Planowany jest nowy COD MOD 401 lvl, tam będą Wasze uwagi uwzględnione.
LoL2014 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 4 Stycznia 2015 O, to super. Mam nadzieję że do marca go zrobicie :).
MARTYNKA ^_^ Opublikowano 5 Stycznia 2015 Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2015 Jestem za dodaniem sprzedaż perku :)
Rekomendowane odpowiedzi