Taka Mala A Juz Chciala :D Opublikowano 31 Grudnia 2014 Fragowicz Opublikowano 31 Grudnia 2014 Nick jakiego używasz: Kabuum :D Wiek: 15,5 Staż gry Counter-Strike: W Csa gram ok. 3 lat ( 1 miesiąc jestem posiadaczem konta Steam) Staż gry na serwerze: Nie pamiętam dokładnie daty kiedy zacząłem ale wiem że gram tu ponad rok. Przegrane mam ponad 5660 minut co potwierdza gametracker . http://www.gametracker.com/player/Kabuum%20%3AD/193.33.176.234:27015/ Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com Tak byłem karany zazwyczaj małymi obrazami i wykroczeniami. Czy kiedykolwiek sprawowałeś tą funkcje?: Tak sprawowałem tą funkcje na pewnym serwerze powstałym z moimi kolegami :D ale serwer niestety nie istnieje ;(. Godziny w jakich grasz: Gram najczęściej w godzinach od 9 rano do 19 wieczorem. Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Powinienem zostać adminem ponieważ: - Chętnie pomagam nowym graczom serwera ZM w bindowaniu min oraz podstawowych rzeczy dotyczących przedmiotów w sklepie i ich działania ;). - Zwracam uwagi i różne wykroczenia adminowi popełnionych przez graczy. - Dawniej nie popisałem się "ogarem" ale cały czas dążę do tego by się poprawić ;). - Ludzie "średnio mnie postrzegają :/. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sądzę że i tak nie zostanę adminem tego serwera gdyż pewnie admini zwrócą uwagę na moją powagę oraz zachowanie. Byłbym wielce zaskoczony tym jakby moje podanie zostało przyjęte ale nie oszukujmy się :P. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:95230021 2
Bedzie Dobrze Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zawieszony Opublikowano 31 Grudnia 2014 Jaja jakieś? Na forum 0 aktywności, na serwerze teraz 3 dni pograłeś i już podanie? Nie
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 31 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 31 Grudnia 2014 Nie spełniasz wymagań. Nie.
Raszer :) Opublikowano 31 Grudnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Grudnia 2014 Nie spełnia podstawowych wymagań. Jestem na NIE
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 31 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 31 Grudnia 2014 Nie ma mowy. Po cholerę w ogóle pisać podanie jak się nie umie czytać ze zrozumieniem?
Taka Mala A Juz Chciala :D Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 31 Grudnia 2014 Luj wam w tłuste dupska XD 2
Właściciel GET Opublikowano 31 Grudnia 2014 Właściciel Opublikowano 31 Grudnia 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi