sexi Opublikowano 29 Grudnia 2014 Fragowicz Opublikowano 29 Grudnia 2014 witam mam takie male pytanie ... gralem u was nie dawno na serwie :) i chcialem zmienic druzyne .. na CT z TT i serwer dal mi kicka .. :< i po chwili chcialem znow wejsc to pokazuje ze serwer nie dziala :/ onlydd2 31/31 - lecz widze ze dziala i ludzie graja i nie moge wejsc nawet mnie nie laczy :| co jest grane ;/ . !! ... tez mam taki problem ze mam steam .. i jak gram to pochwili gra mi sie zawiesza .. i wyskakuje brak odpowiedzi .. i musze przez menedzer urzadzen zamykac cs'a :< steam dziala dalej tylko gra sie zawiesza :/ poradniki internet google itp sprawdzalem bez zmian .. mial ktos taki problem ? nie wiem czy to nie wina windwosa 7 bo na xp takich problemow nie mialem i na gorszych sprzetach steam dzialal :/
Artur Opublikowano 29 Grudnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Grudnia 2014 Po Twojej chaotycznej wypowiedzi nic prawie nie zrozumiałem. 1. Daje Ci kicka ponieważ gdy 5 razy wybierzesz drużynę przeciwną to wywala z serwera gdyż w drużynie przeciwnej jest wystarczająca graczy. 2. Nie możesz wejść na serwer gdyż on jest full. Spróbuj wchodzić poprzez connect + ip serwera. 3. Nie zamkniesz Cs'a poprzez Menadżer urządzeń tylko poprzez menadżer zadań. Wyłącz zbędne programy podcas gry + wyczyść rejestr Ccleaner + RegCleanPro + Przeskanuj komputer antywirusem. Pozdrawiam. 1
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 29 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Grudnia 2014 CCleaner niszczy rejestr systemowy. Sam RegClean Pro albo Registry Washer wystarczy. W CCleanerze możesz co najwyżej wyczyścić pamięci przeglądarek i inne syfy. 2
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 29 Grudnia 2014 Tak ja wyżej podali powód a możesz chociaż spróbować na inny serwer wejść czy cos?
Piekarz. Opublikowano 29 Grudnia 2014 Fragowicz Opublikowano 29 Grudnia 2014 WTJ po prostu, jak się jest aż tak ... to się czyta saya, gdybyś przeczytał, to byś wiedział. ;d Masz 5 szans. ;)
Właściciel GET Opublikowano 3 Stycznia 2015 Właściciel Opublikowano 3 Stycznia 2015 Nazywaj tematy zgodnie z ich treścią. Popraw temat nazywając go tak, aby każdy wiedział o co chodzi. Jednoznacznie określ problematykę tematu, wyróżniając go spośród reszty. Nie dodawaj zbędnych informacji, znaków, ani emotikon w nazwie tematu. Załóż ponownie temat, uwzględniając powyższą uwagę i informacje.
-=ReKsiO=- Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi