Skocz do zawartości

[KOSZ] [KOSZ] sexi-problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam takie male pytanie ... gralem u was nie dawno na serwie :) i chcialem zmienic druzyne .. na CT z TT i serwer dal mi kicka .. :< i po chwili chcialem znow wejsc to pokazuje ze serwer nie dziala :/ onlydd2 31/31 - lecz widze ze dziala i ludzie graja i nie moge wejsc nawet mnie nie laczy :| co jest grane ;/ . !! ... tez mam taki problem ze mam steam .. i jak gram to pochwili gra mi sie zawiesza .. i wyskakuje brak odpowiedzi .. i musze przez menedzer urzadzen zamykac cs'a :< steam dziala dalej tylko gra sie zawiesza :/ poradniki internet google itp sprawdzalem bez zmian .. mial ktos taki problem ? nie wiem czy to nie wina windwosa 7 bo na xp takich problemow nie mialem i na gorszych sprzetach steam dzialal :/

Opublikowano

Po Twojej chaotycznej wypowiedzi nic prawie nie zrozumiałem.

1. Daje Ci kicka ponieważ gdy 5 razy wybierzesz drużynę przeciwną to wywala z serwera gdyż w drużynie przeciwnej jest wystarczająca graczy.

2. Nie możesz wejść na serwer gdyż on jest full. Spróbuj wchodzić poprzez connect + ip serwera.

3. Nie zamkniesz Cs'a poprzez Menadżer urządzeń tylko poprzez menadżer zadań. Wyłącz zbędne programy podcas gry + wyczyść rejestr Ccleaner + RegCleanPro +

Przeskanuj komputer antywirusem.

Pozdrawiam.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

CCleaner niszczy rejestr systemowy.

Sam RegClean Pro albo Registry Washer wystarczy.

W CCleanerze możesz co najwyżej wyczyścić pamięci przeglądarek i inne syfy.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Tak ja wyżej podali powód a możesz chociaż spróbować na inny serwer wejść czy cos?

Opublikowano

WTJ po prostu, jak się jest aż tak ... to się czyta saya, gdybyś przeczytał, to byś wiedział. ;d

Masz 5 szans. ;)

• Właściciel
Opublikowano

Nazywaj tematy zgodnie z ich treścią.

Popraw temat nazywając go tak, aby każdy wiedział o co chodzi.

Jednoznacznie określ problematykę tematu, wyróżniając go spośród reszty.

Nie dodawaj zbędnych informacji, znaków, ani emotikon w nazwie tematu.

Załóż ponownie temat, uwzględniając powyższą uwagę i informacje.

• 3 lata później...
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności