KOKOSH Opublikowano 27 Grudnia 2014 Fragowicz Opublikowano 27 Grudnia 2014 1. Serwer CS 1.6 roku: 4fun 2. Serwer CS:GO roku: ffa 3. Najlepsza niespodzianka na serwerach: Rozpad całej paczki DD2 w bardzo krótki czas. 4. Najlepsza uzyskana informacja o serwerach: Nowy opiekun zarówno DD2, 4funa i GG. 5. Największa porażka na serwerach: Dużo adminow, a jeszcze więcej cziterow Serwer DD2 a) Najlepszy admin serwera: Myślę, że przez krótki czas był nim Mierny, świetnie łapię chwastów, wyśmienicie kieruje drużyną podczas gry, jest sprawiedliwy, to mi się podoba! b) Najlepszy gracz serwera: HERETIC ANTHEM c) Najzabawniejsza sytuacja: Hahaha, Player CSSetti rashujący z smg, zabił 6 osób. :D d) Dusza towarzystwa serwera: CyCu, nigdy nie traci humoru, można się pośmiać. ;) e) Największy lamer na serwerze: Brak, chociaż jest taki jeden, Player, który czasem skilluje, na odpale. :P f) Najlepsza nowość / zmiana wprowadzona na serwer: Mierny, dobry opiekun, szkoda, że go nie ma. ;/ Ogólnie o sieci i forum: I. Najlepszy administrator sieci: Wymiar II. Najlepszy global moderator: blakk III. Najlepszy moderator: CyCu IV. Najlepszy opiekun sieci: OldschooL || Jestem Mierny. V. Najlepszy strażnik fragów: Josh, ogarnia sprawy i wgl. VI. Najlepszy przyjaciel forum: MaRiaN, można się dogadać. VII. Najzabawniejszy użytkownik: MaRiaN, teksty na SB, powalają. :) VIII. Największa gaduła forum: Tygrysek. IX. Największy spamer shoutbox: Tygrysek, widać, że spamuje, aczkolwiek nie jest to aż takie złe. :) X. Największy cięty, ripostujący sieci: Nesty, widać, że nie popuszcza. XI. Najbardziej kulturalny w sieci: Każdy administrator jest kulturalny. XII. Nieudacznik roku: Ciężko mi powiedzieć, nie jestem wtajemniczony w Wiz'a, ani w sprawy peshu, więc nie oceniam. XIII Najlepszy grafik: bistro, za talent, zaproś na praktyki czasem. :D XIV. Kobietka roku: Malinowa. XV. Wydarzenia roku: Powstały serwer DM, nowy opiekun DD2, 4funa, nowy administrator - Reaper. XVI. Największa wpadka / rozczarowanie roku: Hmm, myślę, że nie ma rozczarowań, Ci co wypadli, widocznie zasłużyli. XVII. Najśmieszniejsza sytuacja na forum: A była sytuacja z Miernym, która miała lecieć na Jutuba, rzucanie granaty z respa CT + rash TT środkiem = Team wybity! :) XVIII. Najlepsza przemiana roku: Reape 5
Santa Opublikowano 27 Grudnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Grudnia 2014 1. Serwer CS 1.6 roku: 4fun 2. Serwer CS:GO roku: ffa 3. Najlepsza niespodzianka na serwerach: Rozpad całej paczki DD2 w bardzo krótki czas. 4. Najlepsza uzyskana informacja o serwerach: Nowy opiekun zarówno DD2, 4funa i GG. 5. Największa porażka na serwerach: Dużo adminow, a jeszcze więcej cziterow Serwer DD2 a) Najlepszy admin serwera: Myślę, że przez krótki czas był nim Mierny, świetnie łapię chwastów, wyśmienicie kieruje drużyną podczas gry, jest sprawiedliwy, to mi się podoba! b) Najlepszy gracz serwera: HERETIC ANTHEM c) Najzabawniejsza sytuacja: Hahaha, Player CSSetti rashujący z smg, zabił 6 osób. :D d) Dusza towarzystwa serwera: CyCu, nigdy nie traci humoru, można się pośmiać. ;) e) Największy lamer na serwerze: Brak, chociaż jest taki jeden, Player, który czasem skilluje, na odpale. :P f) Najlepsza nowość / zmiana wprowadzona na serwer: Mierny, dobry opiekun, szkoda, że go nie ma. ;/ Ogólnie o sieci i forum: I. Najlepszy administrator sieci: Wymiar II. Najlepszy global moderator: blakk III. Najlepszy moderator: CyCu IV. Najlepszy opiekun sieci: OldschooL || Jestem Mierny. V. Najlepszy strażnik fragów: Josh, ogarnia sprawy i wgl. VI. Najlepszy przyjaciel forum: MaRiaN, można się dogadać. VII. Najzabawniejszy użytkownik: MaRiaN, teksty na SB, powalają. :) VIII. Największa gaduła forum: Tygrysek. IX. Największy spamer shoutbox: Tygrysek, widać, że spamuje, aczkolwiek nie jest to aż takie złe. :) X. Największy cięty, ripostujący sieci: Nesty, widać, że nie popuszcza. XI. Najbardziej kulturalny w sieci: Każdy administrator jest kulturalny. XII. Nieudacznik roku: Ciężko mi powiedzieć, nie jestem wtajemniczony w Wiz'a, ani w sprawy peshu, więc nie oceniam. XIII Najlepszy grafik: bistro, za talent, zaproś na praktyki czasem. :D XIV. Kobietka roku: Malinowa. XV. Wydarzenia roku: Powstały serwer DM, nowy opiekun DD2, 4funa, nowy administrator - Reaper. XVI. Największa wpadka / rozczarowanie roku: Hmm, myślę, że nie ma rozczarowań, Ci co wypadli, widocznie zasłużyli. XVII. Najśmieszniejsza sytuacja na forum: A była sytuacja z Miernym, która miała lecieć na Jutuba, rzucanie granaty z respa CT + rash TT środkiem = Team wybity! :) XVIII. Najlepsza przemiana roku: Reape Ty serio czy sobie jaja z nas robisz??? Warna tumanowi za to,co za szczyt debilstwa....
KennyACE. Opublikowano 27 Grudnia 2014 Fragowicz Opublikowano 27 Grudnia 2014 Żeś się rozpisał kokosh, czy trochę ode mnie podgapiłeś, skopiowałeś, oj nie ładnie. No wiem zajebiaszczo się wypowiadam ^^, ale nie musisz kopiować, szczyt chamstwa, dziecko. ;) Tak jak napisał Pan Santa, zasługuję na karę. :)
Rekomendowane odpowiedzi